Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Α1 Γυναικών: Δεν έφταναν τα εισιτήρια και άλλαξε έδρα το Χανιά - Παναθηναϊκός

Α1 Γυναικών: Δεν έφταναν τα εισιτήρια και άλλαξε έδρα το Χανιά - Παναθηναϊκός

Είναι τέτοια η ζήτηση των εισιτηρίων για το Χανιά-Παναθηναϊκός, που η κρητική ομάδα αναγκάστηκε να αλλάξει έδρα και έτσι το παιχνίδι της Κυριακής (19/1) θα γίνει στο μεγαλύτερο γήπεδο, αυτό του Κλαδισού.

Παροξυσμός επικρατεί στα Χανιά για την αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής (19/1) ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και τον Παναθηναϊκό, στη 13η αγωνιστική της Α1 Γυναικών.

Η ζήτηση των εισιτηρίων, μάλιστα, είναι τέτοια όπου η κρητική ομάδα, βλέποντας τα εισιτήρια για το κλειστό γυμναστήριο Χανίων να εξαντλούνται και να μην φτάνουν για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες του κόσμου, αναγκάστηκε να αλλάξει έδρα! Έτσι, η ομάδα "μετακομίζει" στο δημοτικό κλειστό στάδιο Κλαδισού, που είναι σαφώς μεγαλύτερη και έτσι πλέον υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια για την επικείμενη αναμέτρηση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η επιτροπή μπάσκετ του ΟΑΧ EARPLUS έστω και την ύστατη στιγμή και αναλογιζόμενη την τεράστια ευθύνη προς το φίλαθλο κοινό της Κρήτης αποφάσισε την μεταφορά της έδρας από το κλειστό γυμναστήριο Χανίων στο δημοτικό κλειστό στάδιο του Κλαδισού.

Πλέον υπάρχει διαθεσιμότητα εισιτηρίων όπου οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να επικοινωνούν με το 6979978652 για να προμηθευτούν . Η ώρα διεξαγωγής του αγώνα παραμένει 13¨00 .

Την Κυριακή 19/1 και ώρα 13″00 όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο κλειστό του Κλαδισού για την μεγάλη αναμέτρηση του ΟΑΧ EARPLUS με τον Παναθηναϊκό.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Ελληνική ομοσπονδία καλαθοσφαίρισης την διοίκηση του ΕΑΚ Χανίων , τον δήμο Χανίων, την Αστυνομική διεύθυνση , την περιφερειακή ενότητα Χανίων καθώς και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για την κατανόηση".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ