Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Α1 Γυναικών: Χωρίς ξένες ο ΠΑΟΚ στους τελικούς με τον Ολυμπιακό

Α1 Γυναικών: Χωρίς ξένες ο ΠΑΟΚ στους τελικούς με τον Ολυμπιακό

Ο ΠΑΟΚ θα κατέβει χωρίς ξένες παίκτριες στους Τελικούς της Α1 Γυναικών με τον Ολυμπιακό, οι οποίοι θα αρχίσουν την Τετάρτη (8/5, 18:00).

Οι τελικοί της Α1 Γυναικών είχαν ούτως ή άλλως ακλόνητο φαβορί. Πλέον, απέκτησαν και εντελώς διαδικαστικό χαρακτήρα, μετά την απόφαση του ΠΑΟΚ να αποδεσμεύσει τις ξένες παίκτριες του και να κατέβει μόνο με Ελληνίδες στην σειρά με τον Ολυμπιακό, η οποία αρχίζει την προσεχή Τετάρτη (8/5) στις 18:00 και όχι στις 17:00, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί.

Οι Τζέσικα Γκόβαν, Αλέξις Γκόβαν και Κάιλον-Ντεσέιν Γουίλιαμς έφυγαν από την ομάδα της Θεσσαλονίκης και μαζί τους πήραν... 45 πόντους και 20,1 ριμπάουντ που είχαν κατά μέσο όρο, όσο είχαν δηλαδή στο πρωτάθλημα.

ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ

Στο μεταξύ, ο ΚΑΟ Μελισσίων δήλωσε αδυναμία συμμετοχής στον αγώνα κατάταξης μεταξύ των ομάδων που κατέλαβαν την 3η θέση στον 1ο και στον 2ο όμιλο της Α2 Γυναικών και η Αναγέννηση Ν. Ρυσίου πήρε τη νίκη στα χαρτιά με 20-0. Οι δύο ομάδες θα αρχίσουν την σειρά των τελικών από το 2-0 υπέρ του Ολυμπιακού, ο οποίος κέρδισε τους δύο αγώνες της κανονικής περιόδου με 71-61 και 83-40.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

" Για τηλεοπτικούς λόγους και μετά από συμφωνία των δυο σωματείων, ο αγώνας Ολυμπιακός ΣΦΠ-ΑΣ ΠΑΟΚ, για την 2η αγωνιστική της Γ’ Φάσης των Play off (θέσεις 1-2) του Πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών της 08/05/2019 αντί ώρας 17.00, θα διεξαχθεί στις 18.00, στο ΔΑΚ Γλυφάδας.

Μετά από δήλωση αδυναμίας συμμετοχής του Σωματείου ΚΑΟ Μελισσίων, ο αγώνας κατάταξης μεταξύ των σωματείων ΚΑΟ Μελισσίων - ΑΜΣ Αναγέννηση Ν. Ρυσίου της 12/05, που κατέλαβαν την 3η θέση στον 1ο και 2ο όμιλο για την Α2 Εθνική κατηγορία Γυναικών, ματαιώνεται και κατακυρώνεται υπέρ του Σωματείου ΑΜΣ Αναγέννηση Ν. Ρυσίου με σκορ 20-0".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ