Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ελευθερία Μοσχάτου: Έκανε το "μπαμ" με τη Νεβένα Γιοβάνοβιτς

Serbia's Danielle Page (15) holds teammate Serbia's Nevena Jovanovic as they celebrate their women's bronze medal basketball game win over France at the 2016 Summer Olympics in Rio de Janeiro, Brazil, Saturday, Aug. 20, 2016. (AP Photo/Eric Gay)
Serbia's Danielle Page (15) holds teammate Serbia's Nevena Jovanovic as they celebrate their women's bronze medal basketball game win over France at the 2016 Summer Olympics in Rio de Janeiro, Brazil, Saturday, Aug. 20, 2016. (AP Photo/Eric Gay) AP

Η Ελευθερία Μοσχάτου έκανε το μεταγραφικό "μπαμ" αφού ανακοίνωσε την απόκτηση της Νεβάνα Γιοβάνοβιτς.

Τη μεγαλύτερη μεταγραφή της ιστορίας της πραγματοποίησε η Ελευθερία Μοσχάτου, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση της Νεβάνα Γιοβάνοβιτς. Ο 30χρονη γκαρντ/φόργουορντ με το πλούσιο βιογραφικό και τη μακρά πορεία στη σερβική εθνική ομάδα αποτελεί την σπουδαιότερη μεταγραφή του φετινού καλοκαιριού για την Α1 Γυναικών, ανεβάζοντας επίπεδο την Ελευθερία Μοσχάτου εν όψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

"Η μεταγραφή του καλοκαιριού και ίσως της δεκαετίας είναι γεγονός για το ελληνικό γυναικείο μπάσκετ. Η Ελευθερία Μοσχάτου είναι στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη μεταγραφή της διεθνούς με την Εθνική ομάδα της Σερβίας Νεβένα Γιοβάνοβιτς (1990-1.82cm)" αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος.

AP Photo/Eric Gay

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η μεταγραφή του καλοκαιριού και ίσως της δεκαετίας είναι γεγονός για το ελληνικό γυναικείο μπάσκετ. Η Ελευθερία Μοσχάτου είναι στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη μεταγραφή της διεθνούς με την Εθνική ομάδα της Σερβίας Νεβένα Γιοβάνοβιτς (1990-1.82cm). Η πορεία της είναι γεμάτη διεθνή μετάλλια και διακρίσεις χαρακτηριστικά, χρυσό μετάλλιο στο ευρωμπάσκετ γυναικών το 2015, χάλκινη Ολυμπιονίκης στο Ρίο το 2016 καθώς και χάλκινο μετάλλιο στο ευρωμπάσκετ το 2019. Ξεκίνησε τη καριέρα της στην Kraljevo και ακολούθησαν κατά σειρά οι Kovin, Radivoj Korac, Partizan, PEAC-Pecs, Edirne, Yakin Dogu Universitesi, Basket Landes, ESB Villeneuve-d’ Ascq και Sleza Wroclaw. Καθοριστική συμβολή στην μεταγραφή έπαιξε ο ρόλος του κ. Ηλία Πετρόπουλου (BREAD FACTORY) καθώς χωρίς την πολύτιμη βοήθεια του δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή. Να ευχηθούμε στη Νεβένα καλή σεζόν γεμάτη υγεία και νίκες..! Welcome in Greece @neca_9..!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Α.Ο.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ (@eleytheria_moschatou_wb) στις

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ