Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Επιστρέφει στα παρκέ η Κωστάκη για χάρη του Παναθηναϊκού!

Επιστρέφει στα παρκέ η Κωστάκη για χάρη του Παναθηναϊκού!
EUROKINISSI

Η Αναστασία Κωστάκη αποφάσισε να επιστρέψει στα παρκέ στα 42 της χρόνια και αναμένεται να φορέσει ξανά άμεσα την φανέλα του Παναθηναϊκού για να τον βοηθήσει στην Α1 Γυναικών!

Η Αναστασία Κωστάκη πήρε τη μεγάλη απόφαση: Θα επιστρέψει στα παρκέ σε ηλικία 42 ετών, ενισχύοντας τον Παναθηναϊκό στην προσπάθειά του στην Α1 Γυναικών.

Η άλλοτε διεθνής γκαρντ έχει μία σπουδαία καριέρα να την ακολουθεί, φτάνοντας κάποια στιγμή να αγωνιστεί ακόμα και στο WNBA, έχοντας αποφασίσει τα τελευταία χρόνια να ασχοληθεί με την προπονητική. Από τον Νοέμβριο μάλιστα ήταν μία από τις βοηθούς της Ελένης Καπογιάννη στον Παναθηναϊκό, ωστόσο αποφάσισε να φορέσει ξανά το σορτσάκι της και να μπει στα παρκέ.

Η Κωστάκη μάλιστα είχε προετοιμάσει ουσιαστικά το έδαφος τις προηγούμενες ημέρες, αφού είχε συμμετάσχει σε ένα φιλικό του Παναθηναϊκού με τις Εσπερίδες προκειμένου να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται.

Αν πάνε όλα καλά, τότε η Κωστάκη θα ενισχύσει τον Παναθηναϊκό από τον αγώνα με τον ΟΑ Χανίων την προσεχή Κυριακή (19/1).

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ