Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Φασούλας για παγκόσμιο ρεκόρ: "Η δικαίωση των Λεριώτη, Κουντούρη, Μαρινάκη"

Φασούλας για παγκόσμιο ρεκόρ: "Η δικαίωση των Λεριώτη, Κουντούρη, Μαρινάκη"

Ο Γενικός Διευθυντής της ομάδας μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού, Παναγιώτης Φασούλας σχολίασε το παγκόσμιο ρεκόρ των ερυθρολεύκων, το οποίο όπως είπε δικαιώνει αυτούς που επανίδρυσαν το τμήμα.

Το παγκόσμιο ρεκόρ που πέτυχε ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη επί των Χανίων θέλησε να σχολιάσει ο Γενικός Διευθυντής της ομάδας, Παναγιώτης Φασούλας. Με δηλώσεις που έκανε στην ιστοσελίδα της ομάδας, ανέφερε:

"Είναι κάτι τέτοιες στιγμές που δικαιώνουν απόλυτα την απόφαση του Γιώργου Λεριώτη, του Μιχάλη Κουντούρη και του Βαγγέλη Μαρινάκη να επανιδρύσουν το τμήμα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού το 2015. Πιστεύω όμως ότι πρέπει να γίνει πιο συγκεκριμένη αναφορά από την μεριά μου στον Γιώργο Λεριώτη. Είναι ο πλέον αφανής... μπασκετάνθρωπος με το πιο εμφανές έργο στο μπάσκετ και όχι μόνο στο γυναικείο. Αν δεν ήταν αυτός και η επιμονή του ανθρώπου αυτού δεν θα μπορούσαμε τώρα να μιλάμε για αυτό το ρεκόρ του Ολυμπιακού. Εύχομαι και ελπίζω να είναι πάντα κοντά στο Ολυμπιακό και στο γυναικείο μπάσκετ και να έχει την ίδια επιμονή και το ίδιο πάθος".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ