Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Φασούλας: "Το ρεκόρ του Ολυμπιακού οφείλεται στους Λεριώτη, Μαρινάκη και Κουντούρη"

WOMENS EUROCUP / ÏÓÖÐ - ÍÁÌÏÕÑ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
WOMENS EUROCUP / ÏÓÖÐ - ÍÁÌÏÕÑ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Για τον επόμενο στόχο της γυναικείας ομάδας του Ολυμπιακού, αλλά και για τους ανθρώπους που την οδήγησαν σε αυτό το επίπεδο, μίλησε ο γενικός διευθυντής του τμήματος, Παναγιώτης Φασούλας.

Το απόγευμα του Σαββάτου (14/12) η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού έκανε νέο πανελλήνιο ρεκόρ με τη νίκη της επί της Δάφνης Αγίου Δημητρίου. Έφτασε τα 106 σερί θετικά αποτελέσματα , έσπασε την προηγούμενη καλύτερη επίδοση που είχε ο Αθηναϊκός και την Κυριακή (15/12) ο γενικός διευθυντής του τμήματος, Παναγιώτης Φασούλας, εξήγησε στην ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη πως έφτασαν οι ερυθρόλευκες σε αυτό το σημείο και υπό ποιες προϋποθέσεις θα συνεχίσουν για να σπάσουν και το επόμενο ρεκόρ των Κονέκτικατ Χάσκις.

Αναλυτικά η δήλωση του Παναγιώτη Φασούλα:

" Το χθεσινό ρεκόρ και το επόμενο που περιμένουμε με τεράστια ανυπομονησία, οφείλονται στις προσπάθειες που έχει κάνει για πάρα πολλά χρόνια ο Γιώργος Λεριώτης, ο μεγάλος χορηγός της ομάδας, ο οποίος δεν έχει φοβηθεί χρόνο και κόστος για να κρατήσει αυτήν την ομάδα σε πάρα πολύ υψηλό επίπεδο.

Το δεύτερο κομμάτι και το πολύ σημαντικό, είναι ότι με την βοήθεια του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και του προέδρου του Ερασιτέχνη, Μιχάλη Κουντούρη και την άψογη συνεργασία τους με τον Γιώργο Λεριώτη, αυτή η ομάδα έχει οδηγηθεί τόσο ψηλά που κυνηγά τέτοια ρεκόρ, δηλαδή να σπάσει αυτό του Αθηναϊκού και εκείνο των Χάσκις του Κονέκτικατ (111 σερί νίκες). Θέλω να πιστεύω ότι αυτή η πορεία θα συνεχιστεί.

Σε τεράστιο βαθμό αυτές οι επιτυχίες στηρίζονται στις αθλήτριες και τους προπονητές της ομάδας. Αυτοί έχουν τον κυρίαρχο και πρωταγωνιστικό ρόλο. Εύχομαι να μην χαλαρώσει ποτέ ο ρυθμός του Ολυμπιακού, γιατί αυτά τα ρεκόρ μία στιγμή σταματάνε, αλλά θα ήταν πολύ ευχάριστο να φτάσουμε στην 112η νίκη στο πρωτάθλημα για να είμαστε η γυναικεία ομάδα μπάσκετ με τις περισσότερες συνεχόμενες νίκες".

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ