Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Φασούλας: "Χρονιά-σταθμός για τον Ολυμπιακό"

ΕΚΔΗΛΩΣΗ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΔΙΛΕΡΗ ΜΕ ΤΙΤΛΟ "87 ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ" (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ΕΚΔΗΛΩΣΗ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΔΙΛΕΡΗ ΜΕ ΤΙΤΛΟ "87 ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ" (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναγιώτης Φασούλας μίλησε στο σάιτ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού για την γυναικεία ομάδα και τις προκλήσεις που ανοίγονται μπροστά της τη νέα χρονιά σε Ελλάδα και -κυρίως- Ευρώπη.

Η νέα χρονιά δεν θα είναι σαν τις προηγούμενες για το γυναικείο τμήμα του Ολυμπιακού. Κυρίως διότι οι "ερυθρόλευκες" θα συμμετάσχουν στην EuroLeague και θα προσπαθήσουν μέσω των προκριματικών να εξασφαλίσουν μία θέση στους ομίλους της διοργάνωσης. Οι προσδοκίες είναι μεγάλες στον Ολυμπιακό και ο Παναγιώτης Φασούλας σε αυτές αναφέρθηκε, μιλώντας στο σάιτ του Ερασιτέχνη στο πλαίσιο της χθεσινής κλήρωσης (27/7) των εθνικών πρωταθλημάτων και Κυπέλλων Ελλάδας.

" Είναι μια χρονιά-σταθμός και στροφής για τονΟλυμπιακό, ο οποίος προσπαθεί με ένα πιο ανανεωμένο έμψυχο δυναμικό να πρωταγωνιστήσει και να πετύχει τους στόχους του. Εννοείται πως αυτοί είναι το πρωτάθλημα και το Κύπελλο στηνΕλλάδακαι βεβαίως να έχει μια σαφώς καλύτερη πορεία στηνΕυρώπηαπό τα προηγούμενα χρόνια. Πιστεύω ότι είναι μέσα στo πλαίσιo του εφικτού αυτό κι αν πάμε χωρίς κάποια σοβαρά προβλήματα τραυματισμών με τις αθλήτριές μας, οι οποίες θα γυρίσουν από τις υποχρεώσεις τους με την εθνική ομάδα, για τα παιχνίδια της προκριματικής φάσης τηςΕυρωλίγκαςθα έχουμε μια επιτυχημένη χρονιά που θα είναι και άκρως ενδιαφέρουσα", είπε αρχικά ο general manager του Ολυμπιακού .

" Για εμάς το ενδιαφέρων στοίχημα είναι να έρθει περισσότερος κόσμος από πέρυσι στο γήπεδο, να δουν την προσπάθεια που γίνεται από τις παίκτριες τουΟλυμπιακού, η οποία είναι σημαντική, γιατί έχει το ίδιο πάθος και την ίδια δύναμη με της ανδρικής ομάδας μπάσκετ τουΟλυμπιακού. Οι στόχοι είναι κοινοί, δηλαδή το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, τα κορίτσια θέλουν να φέρουν επιτυχίες στο σύλλογο και καλό θα είναι να στηρίξει ο κόσμος την προσπάθειά τους", συνέχισε ο Παναγιώτης Φασούλας.

Παντελάκης: "Διαφορετική χρονιά"

Στο σάιτ του Ολυμπιακού μίλησε ακόμα ο προπονητής της γυναικείας ομάδας, ΓιώργοςΠαντελάκης: " ΟΟλυμπιακόςπάντα έχει ως στόχο τους τίτλους και εννοείται πως αυτό που θέλουμε και αυτήν τη χρονιά είναι να συνεχίσουμε το αήττητό μας και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Είναι μια διαφορετική χρονιά για εμάς, γιατί ξεκινάμε τις υποχρεώσεις με την προκριματική φάση τηςΕυρωλίγκας, έχοντας ένα ανανεωμένο και άκρως ανταγωνιστικό ρόστερ για τη νέα σεζόν. Πιστεύω ότι μπορούμε και να διακριθούμε στηνΕυρώπηκαι να φέρουμε και τους δύο εγχώριους τίτλους στο σύλλογό μας. Σκοπός μας είναι ο κόσμος να χαρεί το μπάσκετ που θα παίξει η ομάδα μας και να αγκαλιάσει την προσπάθειά μας".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ