Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Η αποκάλυψη του Παντελή Διαμαντόπουλου για την έδρα στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Η αποκάλυψη του Παντελή Διαμαντόπουλου για την έδρα στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός
EUROKINISSI

Ο Παντελής Διαμαντόπουλος αποκάλυψε στο Sport24 Radio 103.3 ότι ο Παναθηναϊκός ζήτησε ο αγώνας με τον Ολυμπιακό για την Α1 Γυναικών να μη γίνει στο ΣΕΦ Β'. Απάντησε ο Ολυμπιακός προτείνοντας να γίνει το ματς του πρώτου γύρου στην κεντρική σάλα του ΣΕΦ και αυτό του δεύτερου γύρου στο ΟΑΚΑ.

Στις 4 Ιανουαρίου 2020 ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό για την 11η αγωνιστική της Α1 Γυναικών. Βάσει προγράμματος ο αγώνας θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ Β'. Οι "πράσινοι" ωστόσο ζήτησαν με έγγραφο στην ΕΟΚ ο αγώνας να να μη γίνει στο ΣΕΦ Β', κάτι που η Ομοσπονδία αποδέχθηκε αμέσως, με τον Ολυμπιακό να έχει άμεση απάντηση.

Οι "ερυθρόλευκοι" αντιπρότειναν λοιπόν το εξής: Από την στιγμή που το ΣΕΦ Β' θεωρείται ακατάλληλο για ντέρμπι, τότε οι ίδιοι θεωρούν ακατάλληλο το "Παύλος Γιαννακόπουλος", οπότε για την διαφήμιση του αθλήματος να γίνει το ματς του πρώτου γύρου στην κεντρική σάλα του ΣΕΦ, αλλά να υπογράψουν όλοι οι εμπλεκόμενοι ότι το παιχνίδι του δεύτερου γύρου θα διεξαχθεί στην κεντρική σάλα του ΟΑΚΑ.

Την αποκάλυψη έκανε ο Παντελής Διαμαντόπουλος στο Sport24 Radio 103.3, αναφέροντας σχετικά: " Ο Παναθηναϊκός έστειλε χαρτί για να μην γίνει ο αγώνας στο ΣΕΦ Β'. Ο Ολυμπιακός το πήρε το χαρτί - προφανώς και η Ομοσπονδία έχει πάρει το χαρτί - και είπε εντάξει, να γίνει στο ματς στην κανονική σάλα τη μεγάλη, αλλά και το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό να γίνει στο ΟΑΚΑ και όχι στη Λεωφόρο.

Και αν θέλετε τη γνώμη μου, αυτό είναι και το σωστό. και την έχω ξαναπεί. Σε αυτά τα γήπεδα πρέπει να μπει λουκέτο, είναι στρούγκες, δεν γίνεται να διεξάγονται αγώνας εκεί. Έχω πληροφορίες πάντως ότι στην Ομοσπονδία θέλουν γενικά να κλείσουν το ΣΕΦ Β'. Και αν το κάνουν, δείχνουν ότι έχουν πρόβλημα με άλλη ομάδα".

Το ΣΕΦ Β' χρησιμοποιούν για αγώνες η αναπτυξιακή ομάδα του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα της Α2 και η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού. Αξίζει να αναφερθεί πάντως ότι η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού έχει δώσει αρκετούς αγώνες για το EuroCup γυναικών στη μεγάλη σάλα του ΣΕΦ.

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ