ΜΠΑΣΚΕΤ

H EOK συνεχάρη τον Ολυμπιακό και τη Νίκη Λευκάδας

H EOK συνεχάρη τον Ολυμπιακό και τη Νίκη Λευκάδας

Η ΕΟΚ συνεχάρη τις γυναικείες ομάδες του Ολυμπιακού και της Νίκης Λευκάδας για την πρόκρισή τους στη φάση των ομίλων της EuroLeague και του EuroCup αντίστοιχα.

Οι γυναικείες ομάδες του Ολυμπιακού και της Νίκης Λευκάδας προκρίθηκαν στην φάση των ομίλων της EuroLeague και του EuroCup αντίστοιχα και η ΕΟΚ δεν παρέλειψε να τις συγχαρεί για την επιτυχία τους.

Επίσης, η Ομοσπονδία σημείωσε την δυναμική του γυναικείου μπάσκετ στην Ελλάδα, ενώ τόνισε πως η πρόκριση των ομάδων αποτελεί και επιβράβευση για τις προσπάθειες των ανθρώπων του Ολυμπιακού και της Νίκης Λευκάδας.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ αναφέρει:

"Το Δ.Σ. της ΕΟΚ εκφράζει τα συγχαρητήριά του στις ομάδες γυναικών του Ολυμπιακού και της Νίκης Λευκάδας για τις σημαντικές επιτυχίες τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η πρόκριση στους ομίλους της Ευρωλίγκας και του Eurocup αντίστοιχα, αποτελεί την επιβράβευση των προσπαθειών που καταβάλουν οι άνθρωποι που ασχολούνται με αυτές τις ομάδες και επιβεβαιώνει την δυναμική του μπάσκετ γυναικών στην Ελλάδα, σε συνέχεια της παρουσίας των αντίστοιχων Εθνικών ομάδων.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην συνέχεια της προσπάθειάς τους".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ