ΜΠΑΣΚΕΤ

H Παυλοπούλου στην λίστα των παικτριών που ξεχωρίζουν στην Ευρωλίγκα Γυναικών

ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ / ΟΣΦΠ - ΣΠΑΡΤΑ ΜΡ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ / EUROKINISSI)
ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ / ΟΣΦΠ - ΣΠΑΡΤΑ ΜΡ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η FIBA παρουσίασε μία 12αδα παικτριών που ξεχωρίζουν ενόψει των προκριματικών της Ευρωλίγκας Γυναικών, συμπεριλαμβάνοντας στην λίστα και την Πηνελόπη Παυλοπούλου του Ολυμπιακού.

Κάτι η αγωνιστική της παρουσία στο Κολέγιο του Washington Stat, κάτι οι καλές εμφανίσεις της στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Τενερίφης, η Πηνελόπη Παυλοπούλου τράβηξε το ενδιαφέρον της FIBA, η οποία συμπεριέλαβε την Ελληνίδα γκαρντ στις 12 παίκτριες που πρέπει να προσέξει ο κόσμος ενόψει των προκριματικών της Ευρωλίγκας Γυναικών, όπου ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Βίσλα Κρακοβίας .

Φτάνοντας στο δικό της όνομα, η διοργανώτρια αρχή αναφέρει χαρακτηριστικά: " Ενώ όλη η προσοχή του κόσμου πήγε απολύτως λογικά στα ανερχόμενα αστέρια του ελληνικού μπάσκετ όπως η Μαριέλλα Φασούλα και η Ελεάννα Χριστινάκη, ήταν η Παυλοπούλου αυτή που ενίσχυσε την φήμη της στο τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών. Έχοντας αποφοιτήσει από το Washington State, η νεαρή γκαρντ θα ξεκινήσει την επαγγελματική της καριέρα με τον γίγαντα του ελληνικού μπάσκετ, Ολυμπιακό, στην προσπάθειά του να προκριθεί στην φάση των ομίλων. Αν βρίσκεται στην ίδια κατάσταση που βρισκόταν στην Τενερίφη τον προηγούμενο μήνα, αυτό θα δώσει μεγάλη ώθηση. Οδήγησε την Ελλάδα στον τομέα της οικονομίας, ευστόχησε στα 12 από τα 17 σουτ που επιχείρησε, ενώ απέφυγε να κάνει και λάθη".

Για την ιστορία, οι άλλες 11 παίκτριες που βρίσκονται στην λίστα είναι οι εξής: Αστού Εντούρ (Ισπανία), Άμπι Μπίσοπ (Αυστραλία), Μαρία Αραούχο (Ισπανία), Ανέτ Στέινμπεργκα (Λετονία), Μπριάνα Τζόουνς (Ισπανία), Γιολέν Άντερσον (ΗΠΑ), Λίβια Γκέρεμπεν (Ουγγαρία), Αλίνα Ιαγκούποβα (Ουκρανία), Κριστίν Βιτόλα (Λετονία), Τζορντίν Κάναντα (ΗΠΑ), Μάμε Μάριε Σι-Ντιόπ (Σενεγάλη)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ