Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Μαρινάκης: "Συνεχίζουμε να γράφουμε χρυσή ιστορία"

Μαρινάκης: "Συνεχίζουμε να γράφουμε χρυσή ιστορία"

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης συνεχάρη την γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού για το τέταρτο συνεχόμενο νταμπλ, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Α1 Γυναικών.

Η αυτοκρατορία του Ολυμπιακού στο ελληνικό μπάσκετ διατηρήθηκε και φέτος. Με την εύκολη νίκη επί του ΠΑΟΚ στον δεύτερο τελικό της Α1 Γυναικών , ο Ολυμπιακός κατέκτησε το τέταρτο συνεχόμενο πρωτάθλημα και ταυτόχρονα έκανε νταμπλ, παραμένοντας αήττητος την τελευταία τετραετία στις εγχώριες διοργανώσεις. Κάτι που δεν πέρασε φυσικά απαρατήρητο από τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο ισχυρός άνδρας του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού έδωσε συγχαρητήρια στην γυναικεία ομάδα μπάσκετ μέσω μηνύματος που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη:

" Θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα μπάσκετ Γυναικών.

Συνεχίζουμε να γράφουμε χρυσή Ιστορία με το τέταρτο σερί νταμπλ, με την ομάδα μας αήττητη αυτά τα τέσσερα χρόνια στην Ελλάδα!

Ζήτω ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ!".

ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ: "ΒΓΑΛΑΜΕ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ"

Ο Γιώργος Παντελάκης ευχαρίστησε και αυτός από τη μεριά του τον Βαγγέλη Μαρινάκη στις δηλώσεις που έκανε μετά τον "ερυθρόλευκο" θρίαμβο, όπως και όλους όσοι στήριξαν την προσπάθειας της ομάδας όλο αυτό το χρονικό διάστημα:

" Είμαστε πολύ χαρούμενοι που κατακτήσαμε τον τίτλο! Οι τρεις στόχοι που είχαμε θέσει στην αρχή της σεζόν ήταν το πρωτάθλημα, το κύπελλο και μία καλή πορεία στην Ευρώπη και από ότι φαίνεται βγάλαμε εις πέρας την αποστολή μας. Στις δύσκολες ώρες που περνάει ο ελληνικός αθλητισμός το να έχεις μία τέτοια διοίκηση, που να κρατάει αναλλοίωτη την δομή μίας ομάδας από την αρχή μέχρι και το τέλος και να σου επιτρέπει να είσαι σε ένα τόσο ανταγωνιστικό επίπεδο, είναι άξια συγχαρητηρίων. Για αυτό από την μεριά μου θέλω να ευχαριστήσω για όλα τον Βαγγέλη Μαρινάκη, του οποίου η στήριξη είναι τεράστια υπόθεση για μας, τον πρόεδρό μας, Μιχάλη Κουντούρη και τον χορηγό μας, Γιώργο Λεριώτη.

Αξίζουν εννοείται πολλά συγχαρητήρια και στις παίκτριές μου που δούλεψαν απίστευτα όλη τη χρονιά, αλλά και τους άμεσους συνεργάτες μου, τον Θάνο Νίκλα, τον Κώστα Λώλη και όλους όσους ήταν από το πρώτο λεπτό δίπλα μου κι όλοι μαζί ελπίζω από την επόμενη χρονιά να πετύχουμε ακόμα περισσότερα πράγματα".

Δείτε το ποστάρισμα στο προφίλ του Βαγγέλη Μαρινάκη στο Facebook:

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ