Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Με Βίσλα Κρακοβίας ο Ολυμπιακός στην EuroLeague Γυναικών

Με Βίσλα Κρακοβίας ο Ολυμπιακός στην EuroLeague Γυναικών

Η κλήρωση της EuroLeague Γυναικών "έβγαλε" ως αντίπαλο του Ολυμπιακού την Βισλα Κρακοβίας για την προκριματική φάση, όπου οι "ερυθρόλευκες" θα έχουν μειονέκτημα έδρας, με στόχο την πρόκριση στους ομίλους.

Την πολωνική Βίσλα Κρακοβίας θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στην προκριματική φάση της EuroLeague Γυναικών, με στόχο την πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης. Ο Ολυμπιακός θα έχει το μειονέκτημα έδρας, κάτι που σημαίνει ότι θα δώσει τον πρώτο αγώνα στην έδρα του στις 9 Οκτωβρίου και την ρεβάνς στην Πολωνία στις 12 Οκτωβρίου.

Τον Ολυμπιακό εκπροσώπησαν στο Μόναχο ο General Manager της ομάδας, Παναγιώτης Φασούλας και η Team Manager της ομάδας, Εύη Δημητράτου.

Η Εκατερίνμπουργκ (Ρωσία), η Φενέρμπαχτσε (Τουρκία), η Μπουρζ (Γαλλία), η Σοπρόν (Ουγγαρία), η Σκίο (Ιταλία), η USK Πράγας, η Πολκοβίτσε (Πολωνία), η Αβενίδα (Ισπανία), η Mithra Castors Braine (Βέλγιο), η Ντιναμό Κουρσκ (Ρωσία), η Χατάι (Τουρκία), και η Flammes Carolo Basket (Γαλλία) πήραν το εισιτήριο για να συμμετάσχουν στην κανονική περίοδο της EuroLeague. Στην κανονική περίοδο θα υπάρχουν δύο όμιλοι, οι οποίοι θα συμπληρωθούν από τις ομάδες που θα προκύψουν από την προκριματική φάση.

Για το EuroCup, η Νίκη Λευκάδας θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας την ρωσική Σπαρτάκ Νόγκιτσκ, στην πρώτη της παρουσία σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ