ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο λόγος που ο Ολυμπιακός θα παίξει στην Χαλκίδα

Ο λόγος που ο Ολυμπιακός θα παίξει στην Χαλκίδα
EUROKINISSI

Είναι πλέον και επίσημο: ο Ολυμπιακός θα δώσει στην Χαλκίδα τους εντός έδρας αγώνες του για την EuroLeague γυναικών. Διαβάστε το λόγο που δεν μπορούν οι "ερυθρόλευκες" να χρησιμοποιήσουν ως έδρα την Γλυφάδα.

Το κλειστό "Τάσος Καμπούρης" θα αποτελέσει την έδρα του Ολυμπιακού για τους αγώνες της EuroLeague γυναικών. Όπως ανακοίνωσε σήμερα (21/10) ο Ολυμπιακός, το κλειστό της Γλυφάδας δεν εξασφάλισε έγκαιρα άδεια για την διεξαγωγή διεθνών αγώνων, με συνέπεια οι "ερυθρόλευκοι" να στραφούν στις εναλλακτικές λύσεις που είχαν.

Εν τέλει επιλέχθηκε το κλειστό της Κανήθου στην Χαλκίδα, το οποίο αποτελεί και την έδρα της Κύμης. Ο πρώτος αγώνας για την φάση των ομίλων της EuroLeague γυναικών θα διεξαχθεί την προσεχή Τετάρτη (24/10, 19:00) με αντίπαλο την πανίσχυρη Φενέρμπαχτσε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

" Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει ότι, η πρώτη αναμέτρηση με την Fenerbahce την Τετάρτη (24/10), με ώρα έναρξης 19:00, για την πρώτη αγωνιστική της Ευρωλίγκας, θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Κανήθου Χαλκίδας "Τάσος Καμπούρης", λόγω αδυναμίας του Δήμου Γλυφάδας να εξασφαλίσει έγκαιρα άδεια διεξαγωγής διεθνών αγώνων".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ