Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ολυμπιακός: Ακόμα βάζει τρίποντα η ομάδα γυναικών

Ολυμπιακός: Ακόμα βάζει τρίποντα η ομάδα γυναικών

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού έχει βρει ρυθμό και εντυπωσιάζει σε Ελλάδα και Ευρώπη. Και έχει 53 τρίποντα στα 4 τελευταία παιχνίδια.

Η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού πέρασε και από το Βέλγιο, νίκησε τη Ναμίρ και έφτασε ακόμα πιο κοντά στην πρόκριση στην επόμενη φάση του Eurocup. Επί της ουσίας μοιάζει απίθανο να μην συνεχίσει την ευρωπαϊκή της πορεία και πλέον το ζητούμενο είναι να κάνει το 2 στα 2 στα ματς που απομένουν και παράλληλα να κερδίσει με +11 τη Βαλένθια, ώστε να πάρει την πρώτη θέση.

Η κατάσταση είναι ακόμα περίπλοκη ως προς αυτό το κομμάτι, αυτό όμως που δεν αλλάζει είναι ότι οι ερυθρόλευκες έχουν βρει ρυθμό και θέλουν να κάνουν κάτι σπουδαίο στην Ευρώπη.

Αυτό που τις κάνει να ξεχωρίζουν στα τελευταία ματς είναι η φοβερή ευστοχία στα τρίποντα. Με τη Ναμίρ είχαν 12/20, με την Τσέγκλεντ 14/33, ενώ στο πρωτάθλημα της Α1 είχαν 19/31 με τον Κρόνο και με Χανιά 8/25. Συνολικά, δηλαδή, 53 στα 119 στα τελευταία τέσσερα ματς. Κάπως έτσι η επέλαση εντός Ελλάδας συνεχίζεται, ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να σπάσει όλα τα ρεκόρ και παράλληλα θα κυνηγήσει κάτι μεγάλο στο Eurocup.

Δείτε το video με τα 12 τρίποντα του Ολυμπιακού στο ματς με τη Ναμίρ στο Βέλγιο.

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ