Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ολυμπιακός: Ανανέωσε και η Αυτζή

Ολυμπιακός: Ανανέωσε και η Αυτζή

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με την Μαρία Αυτζή, διατηρώντας έτσι στο ρόστερ του ακόμα ένα μέλος του βασικού κορμού της ομάδας.

Παίκτρια του Ολυμπιακού θα είναι και την σεζόν 2019/20 η Μαρία Αυτζή. Οι "ερυθρόλευκες" ανακοίνωσαν την ανανέωση της συνεργασίας με την Ελληνίδα γκαρντ, διατηρώντας ακόμα ένα μέλος του κορμού της ομάδας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός έχει ακόμα ανακοινώσει την ανανέωση των συμβολαίων της Πηνελόπης Παυλοπούλου, της Αννάς Νίκης Σταμολάμπρου, της Κατερίνας Σωτηρίου, της Αφροδίτης Κοσμά, της Εβίνας Σταμάτη, της Άννας Σπυριδοπούλου και της Αγγελικής Νικολοπούλου, καθώς και την απόκτηση της Βασιλικής Λουκά, της Μπασάρα Ντέιβις και της Άννα Γιουρτσένκοβα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

" O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Μαρία Αυτζή και η Ελληνίδα γκαρντ θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στις νταμπλούχες Ελλάδος.

Στη δήλωσή της στο olympiacossfp.gr η Μαρία Αυτζή τόνισε: 'Είμαι χαρούμενη που θα συνεχίσω να βρίσκομαι σε αυτήν την ομάδα. Με τον Ολυμπιακό καταφέραμε να σηκώσουμε και πέρσι το νταμπλ, να παραμείνουμε αήττητες σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις και να αγωνιστούμε για πρώτη φορά στην ιστορία μας στην Ευρωλίγκα.

Πιστεύω ότι και φέτος θα είμαστε ανταγωνιστικές και από την μεριά μου θα δώσω ότι έχω για να βοηθήσω την ομάδα μου και προσφέρω χαρές στον κόσμο μας. Δεν υπάρχει λόγος για πολλά λόγια, τώρα πρέπει να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο για να επιτύχουμε τους στόχους μας'".

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ