Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ολυμπιακός: Ηττημένος, αλλά όχι... χαμένος στην Ουγγαρία

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΤΕΛΙΚΟΣ 2019 / ΟΣΦΠ - ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΤΕΛΙΚΟΣ 2019 / ΟΣΦΠ - ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός γνώρισε και δεύτερη ήττα επί ουγγρικού εδάφους από την Μίσκολτς (75-69), επιστρέφοντας ωστόσο με εμπειρίες, παραστάσεις και αρκετές... σημειώσεις για βελτίωση στο μπλοκάκι του Γιώργου Παντελάκη.

Μετά την ήττα της Παρασκευής, ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να πάρει φιλική... ρεβάνς επί της Μίσκολτς, η οποία επικράτησε εκ νέου και στο δεύτερο φιλικό των δύο ομάδων στην Ουγγαρία (75-69).

Οι «ερυθρόλευκες» ήταν αρκετά άστοχες στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, βρέθηκαν να χάνουν 14 πόντους στο ημίχρονο (42-28), ωστόσο με τις Γιουρτσένκοβα (7/7 δίποντα), Παυλοπούλου, Τόμας και Σωτηρίου κατάφεραν να “ροκανίσουν” τη διαφορά στο τέλος και με ένα επιμέρους 16-4 να μειώσουν στους έξι πόντους.

Μετά το τέλος του φιλικού, ο Γιώργος Παντελάκης δήλωσε: " Ήταν το δεύτερο παιχνίδι που δώσαμε στο Μίσκολτς. Δεν μπορέσαμε να διορθώσουμε και πολλά σε σχέση με το ματς της Παρασκευής. Το θετικό είναι πως είδαμε κάποια πράγματα που ήταν αδύνατον να τα δούμε στην Ελλάδα με τους αντιπάλους που αγωνιστήκαμε. Έχουμε τον χρόνο που χρειάζεται για να τα διορθώσουμε πάντως μέχρι το πρώτο επίσημο παιχνίδι μας με την BLMA. Σήμερα ουσιαστικά τελείωσε για την ομάδα το κομμάτι της επιβάρυνσης στην προετοιμασία μας και πλέον τις επόμενες δέκα μέρες θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς, για να φορμαριστεί και να φανεί έτοιμη για την πρώτη αναμέτρηση με την BLMA για τα προκριματικά της Ευρωλίγκας. Βγάλαμε πολύ καλές φάσεις, πολλά αμαρκάριστα σουτ αλλά αυτή η περίοδος είναι άχαρη κάπως για τους αθλητές, γιατί είναι κουρασμένοι, το σώμα του είναι βαρύ και τα τελειώματά τους δεν είναι ίδια. Εμείς το περιμέναμε αυτό και τώρα είναι το διάστημα που θα προσανατολιστούμε για τις αναμετρήσεις που έρχονται".

Η επιστροφή της “ερυθρόλευκης” αποστολής είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή (15/9) το μεσημέρι, τη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί η Media Day στο Δ.Α.Κ. Γλυφάδας, ενώ την Τρίτη (17/9) οι «ερυθρόλευκες» θα δώσουν το τελευταίο φιλικό προετοιμασίας τους στο Μοσχάτο απέναντι στην Ελευθερία.

Τα δεκάλεπτα: 14-8, 42-28, 59-49, 75-69

ΜΙΣΚΟΛΤΣ (Τσίτσας): Πούσταϊ 2, Σουτς 4, Μέντγκεσι 11 (3), Ζέλε 5, Γκόρι 26 (1), Σκόριτς 17, Κις 10.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Παντελάκης): Τόμας 9 (1), Σταμάτη 3 (1), Αυτζή 5, Σπυριδοπούλου 3 (1), Παυλοπούλου 8, Νικολοπούλου 6 (1), Σωτηρίου 2, Γκρέιβς 11, Γέμελος 2, Γιουρτσένκοβα 17, Κοσμά, Σταμολάμπρου 3 (1).


TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ