Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ολυμπιακός: Κοιτάζει σπουδαία ονόματα του γυναικείου μπάσκετ

Ολυμπιακός: Κοιτάζει σπουδαία ονόματα του γυναικείου μπάσκετ

Ο Ολυμπιακός δεν έχει πει την τελευταία του λέξη στο γυναικείο μπάσκετ και είναι έτοιμος να μπει και πάλι δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι, προκειμένου να ενισχυθεί και να παρουσιαστεί πολύ δυνατός στις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις.

Τρανταχτά ονόματα του γυναικείου μπάσκετ θέλει να εντάξει στο ρόστερ του ο Ολυμπιακός και μέσα στις επόμενες μέρες αναμένονται εξελίξεις. Οι ερυθρόλευκοι έχουν ρίξει τα δίκτυα τους σε όλο τον κόσμο και αν οι προσπάθειες στεφθούν με επιτυχία, τότε η ομάδα θα παρουσιάσει εντελώς διαφορετικό πρόσωπο τη νέα σεζόν.

Ηδη ο χορηγός του τμήματος, Γιώργος Λεριώτης και ο Γενικός Διευθυντής, Παναγιώτης Φασούλας, είναι συντονιστές όλων των ενεργειών που θα γίνουν, προκειμένου να αποκτηθούν παίκτριες υψηλού επιπέδου. Στόχος του Ολυμπιακού είναι να παρουσιαστεί πανέτοιμος και κυρίως ενισχυμένος στα προκριματικά της EuroLeague με την Μονπελιέ, προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της συμμετοχής στους ομίλους.

Οπως και να έχει, ο Ολυμπιακός θέλει να είναι καλύτερος φέτος σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις (είτε αγωνιστεί στην EuroLeague, είτε στο Eurocup) και από την στγμή που έγινε η κλήρωση στο Μόναχο, παρατηρείται έντονη κινητικότητα.

Ηδη μάλιστα έχουν προταθεί δυνατά ονόματα με σπουδαία παρουσία στο WNBA και την Ευρώπη και οι διοικούντες το τμήμα του γυναικείου μπάσκετ, είναι έτοιμοι να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα. Στην υλοποίηση του πλάνου ενίσχυσης, που θα κάνει ακόμα πιο δυνατή την ομάδα, που κυριαρχεί εδώ και χρόνια στην Ελλάδα και θα ψάξει το παραπάνω βήμα στην Ευρώπη.

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ