Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ολυμπιακός: Πάνοπλος για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ

Ολυμπιακός: Πάνοπλος για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ

Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα θα υποδεχτεί το Σάββατο (4/1, 18:30) ο Ολυμπιακός τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ, με στόχο να κλείσει θετικά τον πρώτο γύρο της Α1 γυναικών και να διευρύνει το αήττητο σερί του.

Πάνοπλος θα παραταχτεί ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ για το ντέρμπι με τον αιώνιο αντίπαλό του στην 11η αγωνιστική της Α1 γυναικών, με την οποία ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος της διοργάνωσης.

Ο Γιώργος Παντελάκης δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και έτσι οι "ερυθρόλευκες" θα ψάξουν πλήρεις τη νίκη που θα κλείσει θετικά το πρώτο μισό του Πρωταθλήματος και θα διευρύνει το αήττητο σερί τους σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις (μετρούν 125 σερί νίκες εντός των τειχών και 107 συνεχόμενες στο ελληνικό πρωτάθλημα).

Η αποστολή του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με την ομάδα του "τριφύλλιού" απαρτίζεται από τις Πηνελόπη Παυλοπούλου, Εβίνα Σταμάτη, Κατερίνα Σωτηρίου, Τζέσικα Τόμας, Άννα Γιουρτσένκοβα, Άννα Σπυριδοπούλου, Μπασάρα Γκρέιβς, Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Αγγελική Νικολοπούλου, Τζάκι Γέμελος, Αφροδίτη Κοσμά, Βασιλική Λούκα και Μαρία Αυτζή.

ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ: "ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΑΗΤΤΗΤΟΙ"

Αναφορικά με την αναμέτρηση απέναντι στον Παναθηναϊκό, ο Γιώργος Παντελάκης δήλωσε: "Τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό είναι πάντα ιδιαίτερα και ειδικών συνθηκών, ανεξάρτητα με τη δύναμη των δύο ομάδων. Αυτό που τα κάνει ξεχωριστά είναι το πάθος και η θέληση για τη νίκη. Αυτά είναι στοιχεία που είναι στον χαρακτήρα της ομάδας μας και πρέπει να τα βγάλουμε στο γήπεδο. Από την μεριά μας λοιπόν θέλουμε το θετικό αποτέλεσμα μαζί με μια καλή εμφάνιση, για να συνεχίσουμε την αήττητη πορεία μας στην Ελλάδα σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις. Αναφορικά με το παιχνίδι έχουμε βάλει τις λεπτομέρειες στην τακτική μας και πιστεύω ότι θα πετύχουμε τους στόχους μας. Ελπίζω να γίνει ένα καλό ματς και ο κόσμος που θα βρεθεί στο ΣΕΦ να το ευχαριστηθεί".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ