Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ολυμπιακός: Πήρε την έμπειρη πλέι μέικερ Διονυσία Αλεξανδρή

Ολυμπιακός: Πήρε την έμπειρη πλέι μέικερ Διονυσία Αλεξανδρή

Στη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού θα συνεχίσει την καριέρα της η Διονυσία Αλεξανδρή, μια έμπειρη από το επίπεδο της Α1 πλέι μέικερ.

Μέλος της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού έγινε την Παρασκευή (31/7) η Διονυσία Αλεξανδρή. Οι Πειραιώτες ανακοίνωσαν την απόκτησή της, με τον Γιώργο Παντελάκη να βάζει στο ρόστερ του εμπειρία καθως η 30χρονη ύψους 1μ.65 αθλήτρια παίζει σε υψηλό επίπεδο πολλά χρόνια και γνωρίζει όσο ελάχιστες την Α1.

" Είμαι πολύ χαρούμενη και νιώθω μεγάλη τιμή που θα παίξω σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο όπως είναι ο Ολυμπιακός. Η αλήθεια είναι πως έχω δουλέψει πολύ σκληρά τα τελευταία χρόνια για να βρίσκομαι εδώ και η πρόταση αυτή μου δίνει μεγαλύτερο κίνητρο να δουλέψω ακόμα πιο πολύ για να μπορέσω να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις που έχει μια μεγάλη ομάδα. Ευχαριστώ τον σύλλογο και τον προπονητή για το ενδιαφέρον που μου έδειξαν και θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου να τους δικαιώσω. Από εκεί και πέρα, Θα ευχηθώ υγεία σε όλους και τα καλύτερα έρχονται" ήταν οι πρώτες δηλώσεις της Αλεξανδρή, στην ιστοσελίδα olympiacossfp.gr .

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ