Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Παίρνει την Μπασάρα Γκρέιβς ο Ολυμπιακός

Tennessee forward Bashaara Graves (12) reacts to being fouled in the second half of a NCAA women's college basketball tournament game against Boise State Saturday, March 21, 2015, in Knoxville, Tenn. Tennessee won 72-61. (AP Photo/Wade Payne)
Tennessee forward Bashaara Graves (12) reacts to being fouled in the second half of a NCAA women's college basketball tournament game against Boise State Saturday, March 21, 2015, in Knoxville, Tenn. Tennessee won 72-61. (AP Photo/Wade Payne) AP

Κοντά στην απόκτηση της Αμερικανίδας σέντερ, Μπασάρα Γκρέιβς, βρίσκεται η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού.

Με γοργούς ρυθμούς στελεχώνεται το ρόστερ της γυναικείας ομάδας του Ολυμπιακού για τη σεζόν 2019/20, καθώς μετά από την απόκτηση της Βασιλικής Λούκα η ομάδα του Πειραιά βρίσκεται κοντά σε συμφωνία και με την Αμερικανίδα Μπασάρα Γκρέιβς.

Η 25χρονη αθλήτρια από το Κλάρκσβιλ του Τενεσί έχει ύψος 1μ.88, έπαιξε στο Πανεπιστήμιο του Τενεσί και έγινε draft στο νούμερο 22 το 2016 από τις Μινεσότα Λινξ. Έπαιξε με εκείνες το 2016 και το 2017 φόρεσε τη φανέλα των Σικάγο Σκαι. Καλή ριμπάουντερ, αποτελεσματική σκόρερ κοντά στο καλάθι και από τη γραμμή των βολών, η Γκρέιβς μπορεί να κάνει και με το παραπάνω τη διαφορά για τον Ολυμπιακό.

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ