Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Παντελάκης: "Να πανηγυρίσουμε μπροστά στον κόσμο του Ολυμπιακού"

Παντελάκης: "Να πανηγυρίσουμε μπροστά στον κόσμο του Ολυμπιακού"

Ο Ολυμπιακός κινείται στους ρυθμούς των δύο πρώτων αγώνων της σειράς των τελικών του πρωταθλήματος και ο Γιώργος Παντελάκης κάλεσε τους φίλους των ερυθρολεύκων να σταθούν στο πλευρό της ομάδας τους.

Ο Ολυμπιακός μετρά αντίστροφα για το τζάμπολ της σειράς των τελικών της Α1 με τον ΠΑΟΚ και ο Γιώργος Παντελάκης, ο οποίος δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, εξήγησε πώς αντιμετωπίζει η ομάδα του τα ματς με τον Δικέφαλο.

Το πρώτο παιχνίδι της σειράς είναι προγραμματισμένο για το απόγευμα της Τρίτης (7/5, 17:00), ενώ στο ΔΑΚ Γλυφάδας θα διεξαχθεί και το δεύτερο ματς (8/5, 18:00). Oι ερυθρόλευκες μάλιστα αν κάνουν το 2/2, θα κατακτήσουν για τέταρτη διαδοχική σεζόν αήττητες το νταμπλ, καθώς η σειρά κρίνεται στις τέσσερις νίκες και μεταφέρονται τα αποτελέσματα της κανονικής περιόδου.

Παντελάκης: "Να πανηγυρίσουμε μπροστά στον κόσμο του Ολυμπιακού"

Ο Γιώργος Παντελάκης μίλησε στην ιστοσελίδα του ερασιτεχνικού Ολυμπιακού και σημείωσε τον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας του, αλλά και την θέλησή να κατακτήσει ακόμα έναν τίτλο.

"Φτάσαμε στην περίοδο που περιμέναμε τόσο καιρό. Από την αρχή της σεζόν έχουμε ξεκαθαρίσει ότι πρώτος στόχος μας είναι το τέταρτο αήττητο νταμπλ. Οι προπονήσεις δεν έχουν σταματήσει ούτε λεπτό και προετοιμαζόμαστε καθημερινά για αυτά τα παιχνίδια. Είμαι σίγουρος για τις αθλήτριές μου και είναι η πρώτη φορά που η ομάδα μας θα έχει τη δυνατότητα να παίξει το πρώτο και το δεύτερο παιχνίδι στην έδρα μας. Αυτό σημαίνει αυτόματα ότι έχουμε την ευκαιρία να πανηγυρίσουμε μπροστά στον κόσμο μας τον τίτλο. Τους θέλουμε όλους δίπλα μας, να χαρούν μαζί μας, να φωνάξουν για μας και την Τετάρτη παρέα να ζήσουμε και πάλι όμορφες στιγμές, μαζί με την κούπα του πρωταθλητή Ελλάδας", δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τις Τζέσικα Τόμας, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Εβίνα Σταμάτη, Άννα Σπυριδοπούλου, Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Κατερίνα Σωτηρίου, Αγγελική Νικολοπούλου, Λικέντρα Τζόνσον, Ιβάνα Τίκβιτς, Αφροδίτη Κοσμά, Χριστίνα Λίτση και Μαρία Αυτζή.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ