Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός 48-100: Περίπατο στην πρεμιέρα οι "ερυθρόλευκες"

ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός 48-100: Περίπατο στην πρεμιέρα οι "ερυθρόλευκες"
EUROKINISSI

Ιδιαίτερα παραγωγικό ξεκίνημα είχε ο Ολυμπιακός στο "τζάμπολ" της διοργάνωσης που πέρασε εύκολα από τα Γιάννινα, επικρατώντας 100-48 του ΠΑΣ. Τραυματίστηκε η Λούκα, ακολουθεί το EuroCup για τις "ερυθρόλευκες".

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με ευρεία νίκη τις υποχρεώσεις του στην Α1 Γυναικών φτάνοντας τα 115 παιχνίδια χωρίς ήττα στις εγχώριες διοργανώσεις μετά και την επικράτηση επί του ΠΑΣ στα Γιάννινα (100-48)

Οι παίκτριες του Γιώργου Παντελάκη βρήκαν ενέργεια από την άμυνά τους, την οποία μετέφεραν στην επίθεση, με οδηγό την Άννα Γιουρτσένκοβα που ήταν πρώτη σκόρερ (14 πόντους) και άλλες έξι "ερυθρόλευκες" να είναι "διψήφιες"!

Παρά το εύκολο πέρασμα από τα Γιάννινα, δεν έλειψε και η ατυχία για τον Ολυμπιακό που είδε τη Βασιλική Λούκα να παθαίνει εξάρθρωση αριστερού αντίχειρα στο πρώτο ημίχρονο και να οδηγείται στο νοσοκομείο για έλεγχο. Μετά τη νίκη και το θετικό ξεκίνημα στην Α1 γυναικών, ο Ολυμπιακός στρέφεται σε μία ακόμη πρεμιέρα, αυτή του Eurocup όπου την Τετάρτη (16/10) θα αντιμετωπίσει τη Ναμούρ.

Όσο για τα συμπεράσματα του Γιώργου Παντελάκη από τη χθεσινή αναμέτρηση, ο τεχνικός των "ερυθριολεύκων" είπε: "Πρέπει σε κάθε ματς να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και σε κάθε άμυνα και επίθεση να είμαστε αποτελεσματικοί. Είναι κάτι που πρέπει να λειτουργήσουμε έτσι και στην συνέχεια για το Eurocup. Από εκεί και πέρα είχαμε τον τραυματισμό της Βασιλικής που προστίθεται σε αυτόν της Σπυριδοπούλου. Οπότε πρέπει να δουλέψουμε το επόμενο διάστημα με αυτές τις δύο απουσίες. Συνεχίζουμε γιατί έχουμε το παιχνίδι με τη Ναμούρ την Τετάρτη που το θέλουμε πάρα πολύ.

Από την πλευρά της, η Άννα Νίκη Σταμολάμπρου δήλωσε μετά το παιχνίδι: "Για εμάς ήταν μια καλή εμφάνιση απέναντι σε μια ομάδα που έπαιξε αρκετά καλά. Δουλεύουμε πράγματα για την πρεμιέρα μας στο Eurocup με τη Ναμούρ. Είχαμε και τον τραυματισμό της Βασιλικής στο δεύτερο δεκάλεπτο που μας στεναχώρησε. Τώρα επικεντρωνόμαστε στο επόμενο παιχνίδι για την Ευρώπη".

Τα δεκάλεπτα: 13-19, 23-51, 40-73, 48-100

ΠΑΣ Γιάννενα (Σιαμέτης): Ντόκου, Μοντγκόμερι 18 (2), Τραγουστή, Κατσαμούρη 4, Μπουκουβάλα, Ξανθοπούλου 2, Τζήμου 2, Μογκντάντ 9 (1), Ντάλα, Τόμπκινς 13 (1).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Παντελάκης): Τόμας 11 (2/5 τρ., 4 ασ.), Σταμάτη 12 (4/5 διπ., 2 κλ.), Αυτζή 2, Παυλοπούλου 10 (2/3 τρ., 2 ας.), Νικολοπούλου,7 (6 ασ.), Γκρέιβς 13 (4/10 διπ., 4 ριμπ.), Γέμελος 11 (2/2 διπ., 2/4 τρ., 5 ριμπ., 4 ας.), Γιουρτσένκοβα 14 (6/6 διπ., 3 ριμπ.), Λούκα, Κοσμά 3, Σταμολάμπρου 11 (3/7 τρ.).

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ