Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

"Ψήλωσε" με Στεπάνοβιτς η Νίκη Λευκάδας

"Ψήλωσε" με Στεπάνοβιτς η Νίκη Λευκάδας

Η Νίκη Λευκάδας προχώρησε στην απόκτηση της Μπιλιάνα Στεπάνοβιτς και ενίσχυσε την φροντ λάιν της.

Η Νίκη Λευκάδας έντυσε με τα χρώματά της την Μπιλιάνα Στεπάνοβιτς, η οποία τη νέα σεζόν θα ενισχύσει τις προσπάθειές της σε Ελλάδα κι Ευρώπη.

Η 31χρονη σέντερ (1.90μ.) από την Σερβία προέρχεται από τον Ερυθρό Αστέρα και στις πρώτες της δηλώσεις εξέφρασε την θέλησή της να βοηθήσει τη νέα της ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της.

Η Μπιλιάνα Στεπάνοβιτς θα αποτελέσει την τρίτη ξένη παίκτρια της Νίκης Λευκάδας, η οποία έχει ήδη αποκτήσει την Τζέιντ Γουόκερ και την Γουίτνεϊ Νάιτ.

Η ανακοίνωση της Λευκάδας αναφέρει:

"Το Δ.Σ. του Α.Σ. ΝΙΚΗ Λευκάδας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την καλαθοσφαιρίστρια Biljana Stjepanovic από την Σερβία.

Η 31χρονη σέντερ ύψους 1.90 έχει μεγάλη ευρωπαϊκή εμπειρία, καθώς εκτός από τη χώρα της έχει αγωνιστεί στην Ουγγαρία, στην Λευκορωσία, στην Ρουμανία, στο Μαυροβούνιο και στην Βουλγαρία. Την περσινή αγωνιστική περίοδο φορούσε τα χρώματα του Ερυθρού Αστέρα συμμετέχοντας και στην Αδριατική Λίγκα (10,5 πόντους και 5,5 ριμπάουντ κατά μέσο όρο ανά αγώνα), ενώ τη σεζόν 2015-16 αγωνίστηκε με την βουλγαρική Dunav στο EuroCup (9,5 πόντους και 6 ριμπάουντ)", αναφέρει η ανακοίνωση της Νίκης Λευκάδας".

Η Μπιλιάνα μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδας της ομάδας της Λευκάδας για το νέο κεφάλαιο που άνοιξε στην καριέρα τη ς: "Είναι μεγάλη τιμή και χαρά για μένα που θα είμαι μέλος της ομάδας της Νίκης Λευκάδας. Μπορεί να είναι ένα νέο Σωματείο, όμως οι στόχοι του τη φετινή χρονιά είναι πολύ υψηλοί. Γνωρίζω τη δυναμική του EuroCup αλλά και του ελληνικού πρωταθλήματος και πιστεύω ότι θα συμβάλλω με την εμπειρία και την αφοσίωσή μου όσο περισσότερο μπορώ".

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ