Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Στα "ερυθρόλευκα" η Σταμολάμπρου

Robert Morris Anna Niki Stamolamprou (4) brings the ball downcourt during a first-round game against Notre Dame in the womens NCAA college basketball tournament, Friday, March 17, 2017, in South Bend, Ind. Notre Dame won 79-49. (AP Photo/Robert Franklin)
Robert Morris Anna Niki Stamolamprou (4) brings the ball downcourt during a first-round game against Notre Dame in the womens NCAA college basketball tournament, Friday, March 17, 2017, in South Bend, Ind. Notre Dame won 79-49. (AP Photo/Robert Franklin) AP PHOTO/ROBERT FRANKLIN

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση της Άννας Νίκης Σταμολάμπρου, η οποία επιστρέφει στην Ελλάδα για λογαριασμό των νταμπλούχων.

Τη φανέλα του Ολυμπιακού θα φορά την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο η Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, με τη συμφωνία των δύο πλευρών να παίρνει επίσημη μορφή την Τρίτη (26/6). Οι "ερυθρόλευκες" ανακοίνωσαν την απόκτηση της 23χρονης πόιντ γκαρντ, η οποία επιστρέφει στη χώρα μας για λογαριασμό των νταμπλούχων.

Στο παρελθόν, έχει αγωνιστεί επίσης στον ΠΑΟΚ, για να ακολουθήσει μια άκρως επιτυχημένη τετραετία στο NCAA με τα χρώματα του Robert Morris κι η περσινή πρώτη επαγγελματική της εμπειρία ανάμεσα σε Ελβετία και Ισπανία.

Η σχετική ανακοίνωση: "Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Άννα Νίκη Σταμολάμπρου. Η διεθνής αθλήτρια καλαθοσφαίρισης (ημερομηνία γέννησης 26/08/1995), έχει ύψος 1,75μ. και αγωνίζεται ως γκαρντ".

Προηγούμενες ομάδες

2011-13 ΠΑΟΚ

2013-17 Robert Morris (NCAA)

2017-18 Helios VS Basket (Ελβετία)

2017-18 Campus Promete (Ισπανία)

Η Άννα Νίκη Σταμολάμπρου δήλωσε στην ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού πως " είναι τεράστια πρόκληση για μένα ότι βρίσκομαι σε μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Επιστρέφω στην Ελλάδα για έναν σύλλογο που έχει δείξει τις προθέσεις του, θέλει να πρωταγωνιστεί και δεν έχει ηττηθεί εντός των τειχών τα τελευταία τρία χρόνια. Είναι ευκαιρία για μένα να δείξω τι πραγματικά αξίζω και είμαι χαρούμενη που θα αγωνίζομαι για τον Ολυμπιακό", για να καταλήξει λέγοντας:

" Πρόκειται για μία ομάδα υψηλού επιπέδου, είμαι πολύ ικανοποιημένη που θα παίξω σε αυτόν τον σύλλογο και με αυτές τις συμπαίκτριες. Είμαι υπερήφανη που με επέλεξε η διοίκηση και το τεχνικό τιμ και θα προσπαθήσω μέσα το παρκέ να κερδίσω την εμπιστοσύνη τους και να τους δικαιώσω. Είναι ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα μου και πιστεύω ότι θα ζήσω όμορφες στιγμές με τη φανέλα του Ολυμπιακού".

AP Photo/Robert Franklin

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ