Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Συνεχίζει στον Ολυμπιακό η Κοσμά: "Να διατηρήσουμε το αήττητο"

Συνεχίζει στον Ολυμπιακό η Κοσμά: "Να διατηρήσουμε το αήττητο"

Με την ερυθρόλευκη φανέλα θα συνεχίσει να αγωνίζεται η πολύπειρη Αφροδίτη Κοσμά, η οποία ανανέωσε τη συνεργασία της με τον Ολυμπιακό για 5η συνεχόμενη χρονιά.

Παίκτρια του Ολυμπιακού θα είναι και τη νέα αγωνιστική περίοδο η Αφροδίτη Κοσμά. Η πολύπειρη φόργουορντ ανανέωσε με την ομάδα για 5η συνεχόμενη χρονιά και δήλωσε περήφανη που θα συνεχίσει στην "ερυθρόλευκη" οικογένεια.

Η ανακοίνωση:

"O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Αφροδίτη Κοσμά και η Ελληνίδα φόργουορντ θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στις νταμπλούχες Ελλάδος.

Στη δήλωσή της στο olympiacossfp.gr η Αφροδίτη Κοσμά τόνισε: « Για 5η συνεχόμενη χρονιά θα είμαι στον Ολυμπιακό και είμαι περήφανη για αυτό. Κάθε ανανέωση είχε την διαφορετική σημασία για μένα και θέλω από την μεριά μου να ευχαριστήσω τον προπονητή μου και όσους δείχνουν με κάθε τρόπο την εμπιστοσύνη τους σε μένα. Τώρα το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι πάρα πολλές ώρες στο παρκέ, δουλειά και νέες επιτυχίες με τον Ολυμπιακό. Να διατηρήσουμε το αήττητο και να προσφέρουμε χαρές στον κόσμο της ομάδας μας»."

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ