ΜΠΑΣΚΕΤ

Α2: Για μια θέση στους τελικούς των playoffs

Α2: Για μια θέση στους τελικούς των playoffs
EUROKINISSI

Η Καστοριά υποδέχεται την Καρδίτσα (18/5, 17:00), φιλοδοξώντας να κάνει το 3-1 και να προκριθεί στους τελικούς των playoffs της Α2, όπου περιμένει ήδη ο Ηρακλής.

Μία νίκη από τη σημαντικότερη επιτυχία στην ιστορία της απέχει η Καστοριά, η οποία έκανε τοbreakτην περασμένη Τετάρτη (15/5) και σήμερα (18/5, 17:00) υποδέχεται την Καρδίτσα με στόχο να τελειώσει την ημιτελική σειρά τωνplayoffs της Α2 και να προκριθεί στους τελικούς. Εκεί όπου βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες ο Ηρακλής.

Παράλληλα, διεξάγονται σήμερα και οι δεύτεροι αγώνες σταplayoutsτης Α2,με το Μαρούσι να φιλοξενεί στο κλειστό του Αγίου Θωμά τον Κόροιβο και την Καβάλα να αντιμετωπίζει στο γήπεδό της τον Απόλλωνα. Οι δύο γηπεδούχοι δεν έχουν περιθώριο για ήττα, καθώς βρίσκονται πίσω με 1-2 νίκες στις δύο σειρές και άλλη μία θα τους στείλει αμφότερους στην Β' Εθνική.

Παρεμπιπτόντως, δράση υπάρχει και στην Β' Εθνική σήμερα, με την αναμέτρηση Μαχητές Πειραματικού Πεύκων - Χαλκηδόνα να ανοίγει το πρόγραμμα της 30ής και τελευταίας αγωνιστικής στον 2ο όμιλο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας:

Α2

Playoffs

Δ. Διαμαντίδη 17:00 Καστοριά - Καρδίτσα(Μπήτης-Ξενικάκης-Ελευθεριάδης)2-1 νίκες

Playouts

Αλ. Δημόγλου 17:00 Καβάλα - ΑπόλλωναςΠάτρας(Παφίλης-Σταματόπουλος-Πιτσίλκας)1-2 νίκες

Αγ. Θωμά 17:00 Μαρούσι - Κόροιβος Αμαλιάδας(Αναστόπουλος Αντ.-Καλογερόπουλος Λ.-Ζαχαρής)1-2 νίκες

Β' ΕΘΝΙΚΗ

(30ή αγωνιστική)

2ος όμιλος

Πεύκων 17:00 Μαχητές Πειραματικού Πεύκων - Χαλκηδόνα (Τζίμα-Σιταρίδης) (Σιμητόπουλος)

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ