Ο Ηρακλής υποδέχεται την Καστοριά και με νίκη θα ανέβει στην Basket League. Πανικός με τα playouts και τα ζευγάρια Απόλλων Πάτρας - Καβάλα και Κόροιβος - Μαρούσι.

Ο Ηρακλής έχει σήμερα την πρώτη από τις τρεις ευκαιρίες που μπορεί να του παρουσιαστούν για να ανέβει στην Basket League. Αυτο που πρέπει να κάνει ο "Γηραιός" είναι να νικήσει την Καστοριά σήμερα (22/5, 18:00) για να εξασφαλίσει την παρουσία του στην Basket League.

ADVERTISING

Αξίζει βέβαια να αναφερθεί ότι ακόμα και αν ο Ηρακλς ηττηθεί σήμερα, θα εξακολουθήσει να έχει το πάνω χέρι στην σειρά. Κι αυτό γιατί θα κληθεί να νικήσει την Καστοριά σε ένα από τα δύο επόμενα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν (αρχικά στην Καστοριά και μετά πάλι στην Θεσσαλονίκη), αφού ξεκινάει την σειρά από θέση ισχύος χάρη στις δύο νίκες που σημείωσε στην κανονική περίοδο.

Μία ώρα πριν ο Ηρακλής κι η Καστοριά παλέψουν με στόχο το εισιτήριο στην Basket League, τέσσερις ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες για τελευταία φορά φέτος, με στόχο να αποφύγουν τον υποβιβασμό.

ADVERTISING

Ο Απόλλων Πάτρας θα υποδεχθεί την Καβάλα (17:00), ενώ την ίδια ώρα ο Κόροιβος θα υποδεχθεί το Μαρούσι. Οι νικητές των ζευγαριών θα παραμείνουν στην κατηγορία, ενώ οι ηττημένοι θ πέσουν στην Β κατηγορία.