ΜΠΑΣΚΕΤ

Α2: Ξεκινούν τα playoffs και τα playouts

Α2: Ξεκινούν τα playoffs και τα playouts
EUROKINISSI

Η Α2 μπαίνει στην τελική της ευθεία, αφού σήμερα (15/5) ξεκινούν τα playoffs και τα playouts της κατηγορίας, με 4 ομάδες να "παλεύουν" για την άνοδο και άλλες 4 να αποφύγουν τον υποβιβασμό.

Η Α2 μπαίνει στο πιο κρίσιμο σταυροδρόμι της. Με την κανονική περίοδο να έχει ολοκληρωθεί, οχτώ ομάδες ρίχνονται σήμερα στη "μάχη" των playoffs και των playouts, με τέσσερις από αυτές να στοχεύουν στην άνοδο στην Basket League και άλλες τέσσερις να θέλουν να αποφύγουν τον υποβιβασμό στην Β' Εθνική.

Ο Ηρακλής, ο Χαρίλαος Τρικούπης, η Καρδίτσα και η Καστοριά θα παλέψουν τις επόμενες ημέρες για την άνοδο μέσω των playoffs, ενώ την ίδια στιγμή ο Απόλλωνας Πάτρας, η Καβάλα, ο Κόροιβος Αμαλιάδας και το Μαρούσι θα παλέψουν να αποφύγουν τον υποβιβασμό.

Στο πρώτο ζευγάρι των playoffs, ο Ηρακλής υποδέχεται την Καβάλα (17:00) και με νίκη προκρίνεται στον τελικό, αφού είχε αναδειχθεί νικητής και στους δύο αγώνες της κανονικής περιόδου. Στο άλλο ζευγάρι, η Καρδίτσα υποδέχεται την Καστοριά, με την σειρά να βρίσκεται στο 1-1.

Για τα playouts, ο Απόλλωνας Πάτρας υποδέχεται την Καβάλα (17:00), έχοντας πλεονέκτημα με 2-0 νίκες από την κανονική περίοδο, ενώ ο Κόροιβος υποδέχεται το Μαρούσι, με την σειρά να βρίσκεται στο 1-1.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας (Όλοι οι αγώνες ξεκινούν στις 17:00):

PLAYOFFS

Ηρακλής - Χαρίλαος Τρικούπης

Καρδίτσα - Καστοριά

PLAYOUTS

Απόλλωνας Πατρας - Καβάλα

Κόροιβος Αμαλιάδας - Μαρούσι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ