ΜΠΑΣΚΕΤ

A2: Ο Σκαραφίγκας ανέλαβε τον Διαγόρα Δρυοπιδέων

A2: Ο Σκαραφίγκας ανέλαβε τον Διαγόρα Δρυοπιδέων

Το "τιμόνι" του Διαγόρα Δρυοπιδέων πέρασε στα χέρια του Γιώργου Σκαραφίγκα, ο οποίος αποτελεί τον διάδοχο του Σπύρου Σαμόλη.

Ο αρραβώνας του Διαγόρα Δρυοπιδέων με τον Γιώργο Σκαραφίγκα κατέληξηε σε γάμο, καθώς την Τετάρτη (16/1) ανακοινώθηκε η έναρξη της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ο Διαγόρας Δρυοπιδέων την Τρίτη (15/1) έλυσε την συνεργασία του και μία ημέρα μετά παρέδωσε το "τιμόνι" του στον Γιώργο Σκαραφίγκα, ο οποίος ήταν το φαβορί για να καθίσει στον πάγκο του. Ο άλλοτε κόουτς του Πανελευσινιακού άρχισε την σεζόν στην Ακράτα, εν συνεχεία κάθισε στον πάγκο του Ερμή Αγιάς και ο Διαγόρας Δρυοπιδέων θα αποτελέσει την τρίτη ομάδα που θα καθοδηγήσει την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

"Ο Διαγόρας ανακοινώνει και επίσημα την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Σκαραφίγκα έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Ο έμπειρος τεχνικός έλυσε τη συνεργασία του πριν από λίγες ημέρες με τον Ερμή Αγιάς, με τον οποίο είχε εξαιρετική πορεία, οδηγώντας τον στην τρίτη θέση, με ρεκόρ 9-4, και 7-0 εντός έδρας, ενώ ξεκίνησε την σεζόν στην Γ’ Εθνική με την Ακράτα", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ