Επιχορήγηση από το κράτος θα ζητήσουν με επιστολή τους σε ΕΟΚ και Υφυπουργείο Αθλητισμού οι 18 ομάδες της Α2, ώστε να διεξαχθεί κανονικά το πρωτάθλημα 2020/21 που βρίσκεται στον αέρα.

Η πανδημία έχει αφήσει το στίγμα της στον παγκόσμιο πληθυσμό, έχει δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα σε top συλλόγους του αθλητισμού, ακόμη σημαντικότερα είναι όμως τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες της Α2.

ADVERTISING

Αν και υπάρχει θέληση για να διεξαχθεί κανονικά το πρωτάθλημα της σεζόν 2020/21, αρκετοί πρόεδροι δεν είναι σε θέση να ανταπεξέλθουν με αποτέλεσμα να προσπαθούν να βρουν μια συλλογική λύση που θα διώξει μερικά από τα εμπόδια που βρίσκονται στον δρόμο τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, οι χρηματοδότες των 18 ομάδων (Ψυχικό, Απόλλωνας Πάτρας, Καρδίτσα, Ολυμπιακός Β', Ελευθερούπολη, Αγρίνιο, Ανατόλια, Δάφνη Δαφνίου, Οίακας Ναυπλίου, Τρίτωνας, Παγκράτι, Φίλιππος Βέροιας, Κόροιβος Αμαλιάδας, Αμύντας, Πανερυθραϊκός, ΠΑΣ Γιάννινα, Μαρούσι, Καβάλα) συμφώνησαν σε τηλεδιάσκεψή τους να ζητήσουν το ποσό των 800.000 από το κράτος ως μορφή επιχορήγησης για τις πληρωμές συγκεκριμένων αναγκών τους (διαιτητές, γραμματεία, οδοιπορικά).

ADVERTISING

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού εξήγησαν ότι θα υποστηρίξουν το εγχείρημα, αν και δεν θέλουν να λάβουν χρήματα, με στόχο το πρωτάθλημα της Α2 να διεξαχθεί κανονικά.