ΜΠΑΣΚΕΤ

Α2: Οι ομάδες των playouts ζητούν να μην υποβιβαστούν λόγω... Basket League

Α2: Οι ομάδες των playouts ζητούν να μην υποβιβαστούν λόγω... Basket League
EUROKINISSI

Με επιστολή τους στην ΕΟΚ, οι τέσσερις ομάδες που συμμετέχουν στα playouts ζητούν να μην υποβιβαστούν, λόγω της αναδιάρθρωσης που αποφασίστηκε στην Basket League.

Η απόφαση που πάρθηκε στην τελευταία συνεδρίαση του ΕΣΑΚΕ να μην υποβιβαστεί καμία ομάδα στην Α2 και την σεζόν 2019/20 να διεξαχθεί με 16 ομάδες δημιουργεί... κλυδωνισμούς και στην Α2. Μπορεί ακόμα η αναδιάρθρωση να μην έχει επισημοποιηθεί, καθώς χρειάζεται έγκριση από την ΕΟΚ, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε τις 4 ομάδες που συμμετέχουν στα playouts να ζητήσουν μέσω κοινής επιστολής στην ΕΟΚ να μην υποβιβαστεί καμία από αυτές στην Β' Εθνική.

Συγκεκριμένα, την επιστολή συνυπογράφουν οι διοικήσεις του Απόλλωνα Πάτρας, του Αμαρουσίου, της Καβάλας και του Κόροιβου, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι " με αφορμή την αποφαση του ΕΣΑΚΕ να μην υποβιβαστεί καμία ομάδα από την Α1 για την σεζόν 2018/19, σας προτείνουμε όπως δεχθείτε το ίδιο να ισχύσει και για την Α2 κατηγορία για τις ομάδες που συμμετέχουν στα playout".

Αξίζει να αναφερθεί ότι στα playout τα ζευγάρια είναι Απολλων Πάτρας - Καβάλα και Κόροιβος - Μαρούσι, με τις σειρές να βρίσκονται μετά α σημερινά (18/5) αποτελέσματα στο 2-2 και να έχουν οδηγηθεί σε 5ο αγώνα. Βάσει καταστατικού, οι δύο ηττημένοι του 5ου αγώνα θα υποβιβαστούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ