ΜΠΑΣΚΕΤ

Ανακοίνωσε την απόκτηση του "Έλληνα" γιου του Τιτ Σοκ ο Ηρακλής

Ανακοίνωσε την απόκτηση του "Έλληνα" γιου του Τιτ Σοκ ο Ηρακλής

Ο Ηρακλής ανακοίνωση με πρωτότυπο τρόπο την απόκτηση του διεθνή Εσθονού, Στεν Σοκ, γιου του άλλοτε παίκτη του Παναθηναϊκού και του Άρη, Τιτ Σοκ. Ως Έλληνας θα αγωνιστεί ο Εσθονός επειδή είχε ελληνικό διαβατήριο ο πατέρας του!

Νέα μεταγραφή για τον Ηρακλή, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση του Στεν Σοκ (29 χρονών, 1.84 μέτρα, γκαρντ), γιου του άλλοτε παίκτη του Παναθηναϊκού και του Άρη - και νυν τεχνικού της εθνικής Εσθονίας- Τιτ Σοκ. Το ενδιαφέρον βέβαια, πέρα από τον πρωτότυπο τρόπο με τον οποίο ανακοίνωσε τη μεταγραφή ο Ηρακλής, είναι ότι ο διεθνής με την εθνική Εσθονίας γκαρντ θα αγωνιστεί στην Α2 ως Έλληνας!

Ο Στεν Σοκ είναι κάτοχος ελληνικού διαβατηρίου λόγω του πατέρα του, ο οποίος την δεκαετία του 90' είχε... ελληνοποιηθεί για να φορέσει την φανέλα του Παναθηναϊκού (1992-1996), ενώ ως Έλληνας αγωνίστηκε και την σεζόν 1997/98 με την φανέλα του Άρη, με το όνομα Τιτ Γιαννόπουλος!

Το συγκεκριμένο γεγονός έχει μεγάλη σημασία για τον Ηρακλή. Κι αυτό γιατί οι ομάδες της Α2 έχουν δικαίωμα να χρησιμοποιήσουν μόνο έναν κοινοτικό, αλλά ο Ηρακλής έχει ήδη καλύψει αυτή την θέση με τον Λιθουανό Εντβίνας Σέσκους. Το ελληνικό διαβατήριο που έχει όμως στην κατοχή του ο Σοκ δίνει το δικαίωμα στον "Γηραίο" να έχει δύο ξένους στο ρόστερ του την σεζόν 2018/19.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γηραίου στο Facebook:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ