ΜΠΑΣΚΕΤ

Ανατόλια: Σπουδαία κίνηση με Ντούβνιακ

Ανατόλια: Σπουδαία κίνηση με Ντούβνιακ
EUROKINISSI

Μία μέρα μετά την εντός έδρας ήττα από τον Αμύντα, το Ανατόλια απέσπασε το "ναι" του Ούρος Ντούβνιακ μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Έκτος ελληνικός σταθμός στην καριέρα του 33χρονου γκαρντ.

Μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση ολοκλήρωσε το Ανατόλια, μία μέρα μετά την εντός έδρας ήττα από τον Αμύντα. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης απέσπασε τη θετική απάντηση του Ούρος Ντούβνιακ στην πρόταση που του κατέθεσε και τον έκανε δικό της για το υπόλοιπο της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Ο 33χρονος γκαρντ δεν είναι άγνωστος στο ελληνικό κοινό, αφού στο πρόσφατο παρελθόν φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ (δύο θητείες), του Ρεθύμνου, του Πανιωνίου, της Νέας Κηφισιάς και του Απόλλωνα Πάτρας, αφήνοντας το στίγμα του στην Basket League σε κάθε μία από τις τέσσερις σεζόν που αγωνίστηκε στο ελληνικό πρωτάθλημα. Πέρσι, έκλεισε τη σεζόν στο Κατάρ με τα χρώματα της Αλ Σαντ (προπονητής ήταν ο Μάνος Μανουσέλης) με 18.3 πόντους, 3.7 ριμπάουντ και 4.7 ασίστ ανά αγώνα στα playoffs.

Αυτή τη φορά, θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του βέβαια στη δεύτερη κατηγορία, με σκοπό να ηγηθεί της προσπάθειας που καταβάλλει η ομάδα του Πέτρου Γκαϊτατζή, με φόντο την εξασφάλιση της παραμονής. Μετά από εννέα αγώνες, το Ανατόλια έχει τρεις νίκες, όντας στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ