ΜΠΑΣΚΕΤ

Απόλλων Πατρών: Με 8 παίκτες και χωρίς προπονητή κόντρα στον Ολυμπιακό Β'

Απόλλων Πατρών: Με 8 παίκτες και χωρίς προπονητή κόντρα στον Ολυμπιακό Β'

Ο Απόλλων Πατρών θα παραταχθεί με 8 αθλητές κόντρα στον Ολυμπιακό Β' για την 21η αγωνιστική της Α2. Η φωτογραφία του Άγγελου Τσάμη από το άδειο λεωφορείο.

Η ΕΟΚ δεν έκανε δεκτό το αίτημα του Απόλλωνα Πατρών για αναβολή του αγώνα με τον Ολυμπιακό Β', παρά το γεγονός ότι οι Πατρινοί γνωστοποίησαν ότι 5 παίκτες της ομάδας παρουσίασαν συμπτώματα πυρετού. Κάπως έτσι, η ομάδα της Πάτρας αποφάσισε να παραταχθεί στον σημερινό (17:00, 7/3) αγώνα για την 21η αγωνιστική, με 8 αθλητές και χωρίς τον προπονητή τους.

Το γεγονός μάλιστα σχολίασε ο έμπειρος γκαρντ της ομάδας, Άγγελος Τσάμης, με ένα post στο facebook, δείχνοντας μία φωτογραφία από το άδειο λεωφορείο της ομάδας, σχολιάζοντας:

" Καλό παιχνίδι μάγκες μου.

Αυτή είναι η ομάδα μας που θα εμφανιστεί σήμερα στον Ολυμπιακό .

Μαζί με τον αρχηγό μας Γιάννη Μολφετα .

Εμείς σεβόμαστε τους παικτες του Ολυμπιακού και καταλαβαίνουμε την γενική κατάσταση στην Ελλάδα

Τουλάχιστον έχουν χώρο τα παιδιά να κάτσουν άνετοι..."

Δείτε το post:

O Απόλλων από την πλευρά του εξέδωσε επιθετική ανακοίνωση, αναφέροντας:

"Ο Α.Σ. Απόλλων Πάτρας παρότι έκανε προσπάθειες για την αναβολή του σημερινού προγραμματισμένου παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό στο Σ.Ε.Φ. στα πλαίσια της εικοστής πρώτης αγωνιστικής της Α2 Εθνικής, με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης αλλά και απόλυτης προστασίας των αθλητών του, των αθλητών της αντιπάλους ομάδας, των διαιτητών κι όλων των εμπλεκομένων σε ένα αγώνα καλαθοσφαίρισης, ανακοινώνει ότι στον αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, θα παρουσιαστεί στο γήπεδο μόνο με οκτώ αθλητές, που αυτή την στιγμή δείχνουν υγιείς, δίχως να ακολουθήσουν την αποστολή οι αθλητές που είναι εμπύρετοι καθώς και ο προπονητής της ομάδας μας, γιατί η ΥΓΕΙΑ αθλητών-προπονητών και του κοινωνικού συνόλου είναι μεγαλύτερο και υψηλότερο αγαθό από τους δύο βαθμούς της νίκης.

Η Ιστορία του Απόλλωνα επιβάλλει την υπεύθυνη αντιμετώπιση του γεγονότος".

Υπενθυμίζεται ότι ο αγώνας θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών για λόγους ασφαλείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ