ΜΠΑΣΚΕΤ

Απόλλωνας Πάτρας: Ο ατζέντης του Άλεξ Άκερ μιλά για απειλητικά μηνύματα

Απόλλωνας Πάτρας: Ο ατζέντης του Άλεξ Άκερ μιλά για απειλητικά μηνύματα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στα άκρα οδηγείται η σχέση Απόλλωνα - Άκερ, με τον ατζέντη του Αμερικανού να καταγγέλει απειλητικά μηνύματα από ανθρώπους της ομάδας της Πάτρας που δεν μπορεί να κάνει μεταγραφές εξαιτίας του χρέους της απέναντί του.

Την ώρα που η FIBA έχει δικαιώσει τον Άλεξ Άκερ στη δικαστική του διαμάχη με τον Απόλλωνα Πάτρας, την ώρα που η ομάδα του Νίκου Βετούλα δεν μπορεί να δηλώσει νέους παίκτες και ζητά την αναβολή του αγώνα Κυπέλλου με τον Οίακα Ναυπλίου (13/9 στις 17:00), ο ατζέντης του παλαίμαχου Αμερικανού υποστηρίζει με δημοσίευσή του στο Facebook πως τόσο αυτός, όσο και ο πελάτης του λαμβάνουν το τελευταίο διάστημα απειλητικά μηνύματα!

" Ως νόμιμος εκπρόσωπος του Άλεξ Άκερ δεσμεύομαι ότι η επόμενη κίνησή μου θα είναι να δημοσιοποιήσω εκτός από τα πειστήρια της FIBA και τα απαράδεκτα σε βαθμό ποινικής δίωξης μηνύματα που λαμβάνουμε το τελευταίο διάστημα τόσο εγώ, όσο και ο πελάτης, φίλος και συνεργάτης μου. Και τότε να δούμε ποιον θα κυνηγάει όλη η Πάτρα και δεν θα είναι αρκετά ούτε τα ψεύδη που διοχετεύονται στον τοπικό Τύπο και καθιστούν και τους έντιμους δημοσιογράφους θύματα παραπληροφόρησης, άρα τους εκθέτουν" έγραψε ο Γιώργος Ζαμπέλλης, με τον Άλεξ Άκερ επίσης να υπογράφει τη συγκεκριμένη θέση.

Ο μάνατζερ του Άκερ είχε γράψει και τον Αύγουστο του 2019 για την υπόθεση, με την ΕΟΚ να μπλοκάρει πλέον τον Απόλλωνα μετά από την απαίτηση της FIBA να είναι αμείλικτη απέναντι σε ομάδες που χρωστούν σε αθλητές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ