ΜΠΑΣΚΕΤ

Ερμής Αγιάς: Προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ κατά ΕΣΑΚΕ για Λαύριο

ΔΣ ΕΣΑΚΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΔΣ ΕΣΑΚΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ερμής Αγιάς κατέθεσε ένσταση στο ΑΣΕΑΔ κατά της παραμονής του Λαυρίου στην Basket League, μετά την επικύρωση της βαθμολογίας από τον ΕΣΑΚΕ.

Ο Ερμής Αγιάς δεν έχει πάψει να διεκδικεί την άνοδο στην Basket League . Μετά την πρώτη προσπάθεια που έπεσε στο κενό μέσω της εξαγοράς του ΑΦΜ της Κύμης , η θεσσαλική ομάδα δεν έχει πάψει να κυνηγάει την άνοδο στην πρώτη κατηγορία και σύμφωνα με τις πληροφορίες του sport24.gr κατέθεσε μάλιστα και προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ κατά του ΕΣΑΚΕ για την παραμονή του Λαυρίου, προκειμένου να διαφυλάξει τα δικαιώματά της.

Ο ΕΣΑΚΕ επικύρωσε την προηγούμενη εβδομάδα την τελική βαθμολογία της Basket League για τη σεζόν 2018/19, κρατώντας στην κατηγορία το Λαύριο με 10 ψήφους. Αυτό δημιούργησε ντόμινο εξελίξεων στην Basket League και στην Α2, αφού εν συνεχεία η ΕΟΚ έστειλε επιστολή μέσω της οποίας ξεκαθάρισε ότι δεν αναγνωρίζει την απόφαση αυτή, οδηγώντας ακολούθως τον ΕΣΑΚΕ σε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο , το οποίο θα γίνει το πρωί της Πέμπτης (18/7).

Η αυριανή συνάντηση των ομάδων της Basket League στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον στον Ερμή Αγιάς και συγκεκριμένα τον πρόεδρο της ομάδας, Θοδωρή Ριζούλη, ο οποίος -έχοντας έννομο συμφέρον- προσέφυγε στο ΑΣΕΑΔ κατά της απόφασης του ΕΣΑΚΕ.

Μάλιστα, με δεδομένο ότι η Καστοριά και η Καρδίτσα δεν έχουν εκφράσει την επιθυμία να ανέβουν στην Basket League, υπάρχει αισιοδοξία ότι η θεσσαλική ομάδα θα είναι στο τέλος αυτή που θα πάρει τη θέση του Λαυρίου μέσω wild card.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ