ΜΠΑΣΚΕΤ

Η ανακοίνωση του Ιπποκράτη και η απάντηση του Παπαχατζή

Η ανακοίνωση του Ιπποκράτη και η απάντηση του Παπαχατζή
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ιπποκράτης Κω έκανε λόγο για "διαφορά φιλοσοφίας", θέλοντας να εξηγήσει το λόγο που δεν συνέχισε στην ομάδα ο Θανάσης Παπαχατζής. Διαβάστε τι απάντησε ο 49χρονος προπονητής.

Ο Θανάσης Παπαχατζής δεν θα κοουτσάρει τον Ιπποκράτη Κω στην Α2 και καταπώς φαίνεται οι δύο πλευρές βλέπουν από διαφορετικό πρίσμα το λόγο που δεν θα πορευτούν μαζί την επόμενη χρονιά. Η μεν ομάδα της Κω ευχαρίστησε τον 49χρονο προπονητή και έκανε λόγο για " διαφορά φιλοσοφίας", ο δε Παπαχατζής υποστήριξε σε δημόσια τοποθέτησή του ότι υπήρξε " μη τήρηση των συμφωνηθέντων".

" Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τον Θανάση Παπαχατζή για τις συζητήσεις που είχαμε μαζί του το τελευταίο διάστημα με θέμα αρχικά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας μας από τον έμπειρο προπονητή και εν συνεχεία την στελέχωση του ρόστερ για τη σεζόν 2018-19.

Εν τέλει αποδείχθηκε πως υπάρχουν κάποιες μικρές διαφορές αναφορικά με την φιλοσοφία πάνω στην οποία θέλουμε και μπορούμε να πορευτούμε στην «παρθενική» χρονιά της ομάδας μας στο δεύτερο τη τάξει πρωτάθλημα της χώρας. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για όλα τον Θανάση Παπαχατζή και να του ευχηθούμε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του", αναφέρει η ανακοίνωση του Ιπποκράτη Κω αναφορικά με τη λύση της συνεργασίας με τον Θανάση Παπαχατζή.

Όσο για την άποψη του Αθηναίου τεχνικού επί του θέματος; " Σε μια ημέρα πένθους για την χώρα και το έθνος ο Ιπποκράτης Κω εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία με ευχαρίστησε για τις συζητήσεις που είχαμε μαζί. Παρέλειψε να αναφέρει ότι πριν από δύο εβδομάδες ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας μας και όχι των συζητήσεων. Επιπλέον η ανακοίνωση του Ιπποκράτη αναφέρεται σε μικρές διαφορές αναφορικά με την φιλοσοφία της ομάδας. Και εδώ η ανακοίνωση είναι ανακριβής. Η μη τήρηση των συμφωνηθέντων δεν είναι διαφορά φιλοσοφίας".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ