ΜΠΑΣΚΕΤ

Ηρακλής: Τέλος ο Χατζηκυριακίδης

Ηρακλής: Τέλος ο Χατζηκυριακίδης

Ο Λευτέρης Χατζηκυριακίδης αποτελεί παρελθόν από τον Ηρακλή, καθώς η παραίτησή του έγινε δεκτή από τους ιθύνοντες του "Γηραιού".

Ο Ηρακλής βρίσκεται σε αναζήτηση του νέου του προπονητή, καθώς οι δρόμοι του με τον Λευτέρη Χατζηκυριακίδη χώρισαν.

Ο Λευτέρης Χατζηκυριακίδης διαδέχθηκε στα μισά της περασμένης σεζόν τον Βαγγέλη Αλεξανδρή στην τεχνική ηγεσία του "Γηραιού", αλλά πλέον αποτελεί παρελθόν από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο έμπειρος προπονητής υπέβαλλε την παραίτησή του και αποχώρησε από τον Ηρακλή ύστερα από την συμπλήρωση τριών αγωνιστικών στο πρωτάθλημα της Α2 . Ο Ηρακλής μέχρι στιγμές έχει ρεκόρ 2-1, καθώς νίκησε το Ψυχικό και την Καρδίτσα και το Σάββατο (22/10) ηττήθηκε από το Μαρούσ ι.

"Ο Λευτέρης Χατζηκυριακίδης έθεσε στη διάθεση της διοίκησης της Ομάδας Μπάσκετ την παραίτησή του, η οποία και έγινε δεκτή. Τον ευχαριστούμε για όλα όσα προσέφερε κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην Ομάδα μας και του ευχόμαστε θερμά ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του. Ο κόουτς Χατζηκυριακίδης αποχωρεί σαν φίλος από τον ΗΡΑΚΛΗ και ίσως κάποια στιγμή οι δρόμοι μας να ξανασμίξουν... ", αναφέρει η ανακοίνωση του Ηρακλή".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ