ΜΠΑΣΚΕΤ

Ιωνικός: Δίπλα στα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου

Ιωνικός: Δίπλα στα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου

Ο Ιωνικός Νικαίας έδειξε για ακόμη μία φορά το κοινωνικό του πρόσωπα, καθώς αντιπροσωπεία του μοίρασε χαμόγελα και δώρα στα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου.

Ο Ιωνικός "καλπάζει" προς την Basket League, αλλά η ομάδα της Νίκαιας... ευστοχεί σε τρίποντα κι εκτός παρκέ και το απέδειξε και την Τετάρτη (17/4) με την επίσκεψη αντιπροσωπεία της στην Κιβωτό του Κόσμου.

Οι Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, Μάριος Μπατής, Ρόλαντ Σάφτενααρ, Γιάννης Σαχπατζίδης, Ιάκωβος Μιλεντίγιεβιτς και Γιώργος Χατζηκυριάκος συνοδευόμενοι από τους τιμ μάνατζερ του Ιωνικού, Αντώνη Χατζηκυριάκο και Αλέξη Τριανταφύλλου, αλλά και την Υπεύθυνη Επικοινωνίας της Affidea, Σταυρούλα Σηφάκη μοίρασαν δώρα και χαμόγελα στα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου, ενώ τα κάλεσαν να παρακολουθήσουν και αγώνες της ομάδας τη Νίκαιας.

Το δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Τα παιδιά της «Κιβωτού του κόσμου» επισκέφτηκε σήμερα(17/04) ο Ιωνικός Νικαίας Affidea μαζί με εκπρόσωπο του Μέγα Χορηγού μας, «Affidea» στο πλαίσιο του κοινωνικού μας προγράμματος και ενόψει των εορτών του Πάσχα. Αντιπροσωπεία της ομάδας μας, αποτελούμενη από τους παίκτες, Λουκά Μαυροκεφαλίδη, Μάριο Μπατή, Ρόλαντ Σάφτενααρ, Γιάννη Σαχπατζίδη, Ιάκωβο Μιλεντίγιεβιτς, Γιώργο Χατζηκυριάκο και τους μάνατζερ Αντώνη Χατζηκυριάκο και Αλέξη Τριανταφύλλου, όπως επίσης και την Υπεύθυνη Επικοινωνίας της Affidea, Σταυρούλα Σηφάκη μοίρασαν δώρα και συνομίλησαν για αρκετή ώρα με τα παιδιά της «Κιβωτού».

Ιωνικός: Δίπλα στα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου

Οι παίκτες μας είχαν την ευκαιρία να μεταφέρουν στους θαυμαστές τους τις εμπειρίες τους από τα γήπεδα, να τους αναλύσουν τους λόγους που πρέπει να αγαπήσουν τον αθλητισμό καλώντας τους μάλιστα και στον "Πλάτωνα" ώστε να παρακολουθήσουν από κοντά έναν αγώνα του Ιωνικού.

Η Affidea, ο μεγαλύτερος πάροχος στον κλάδο των υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στην Ευρώπη και διαχειριστής ενός μεγάλου αριθμού ιατρικών κέντρων Πανευρωπαϊκά, εκτός από πασχαλινά δώρα προσέφερε επίσης και ιατρικές εξετάσεις στα παιδιά της «Κιβωτού του κόσμου» δείχνοντας έμπρακτα τη στήριξή της στο έργο που επιτελούν οι άνθρωποι της «Κιβωτού»".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ