ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Εθνικός κατεβαίνει στην Α2 χάρη στους παλαίμαχους

Ο Εθνικός κατεβαίνει στην Α2 χάρη στους παλαίμαχους

Οι παλαίμαχοι παίκτες του Εθνικού, Γιώργος Μακρινός, Θέμης Κορκόδειλος και Κώστας Μπρούστας βγαίνουν μπροστά και αναλαμβάνουν δράση, ώστε οι "μπλε" να προλάβουν τα χρονιά περιθώρια και να αγωνιστούν στην Α2 της τρέχουσας σεζόν.

Οι παλαίμαχοι παίκτες Γιώργος Μακρινός, Θέμης Κορκόδειλος και Κώστας Μπρούστας "πιάνουν" δουλειά, ώστε να σώσουν την ομάδα τους και να αγωνιστεί κανονικά στο πρωτάθλημα της Α2 της σεζόν 2018-19.

Η αποστολή των τριών παλαιμάχων του Εθνικού δεν είναι εύκολη, καθώς οι "μπλε" πρέπει να κάνουν αγώνα δρόμου για την στελέχωση του ρόστερ των "μπλε", μιας και όλοι οι παίκτες που ήταν στην ομάδα τους την περσινή σεζόν, έχουν αποχωρήσει.

Το πρώτο βήμα έγινε με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας του Εθνικού από τον Θοδωρή Παλαιοχωρίτη, με τη... μάχη για τον χρόνο, όμως, να είναι σε εξέλιξη. Ο Εθνικός την Τετάρτη (19/9) καλείται να αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Φίλιππο Βέροιας για την 2η αγωνιστική της α' φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας , ενώ το τζάμπολ του πρωταθλήματος της Α2 είναι προγραμματισμένο για τις 6 Οκτωβρίου.

Η κίνηση των παλαιμάχων του Εθνικού, όμως, συνιστά μόνο μία ευχάριστη εξέλιξη για την ομάδα του Πειραιά.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ