ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο γιος του Ντούσαν Ίβκοβιτς στον Εθνικό

Ο γιος του Ντούσαν Ίβκοβιτς στον Εθνικό
EUROKINISSI

Ο γιος του Ντούσαν Ίβκοβιτς, Πάβλε θα συνεχίσει την καριέρα του στον Εθνικό, ενώ την φανέλα των "μπλε" θα φοράει επίσης και ο γιος του Κρις Χουγκάζ, Ρόμπερτ.(PIC)

Ο Εθνικός συνεχίζει την προσπάθεια του για να σταθεί στην Α2 και ήδη πρόσθεσε στο παζλ του ακόμα δύο κομμάτια: τον Πάβλε Ίβκοβιτς και τον Ρόμπερτ Χουγκάζ.

Ο 23χρονος Πάβλε Ίβκοβιτς είναι ο γιος του Ντούσαν Ίβκοβιτς, προέρχεται από την Αγία Παρασκευή, αντικρίζει την γη από τα 2 μέτρα και αγωνίζεται στις θέσεις "3" και "4". Ο 23χρονος φόργουορντ μάλιστα θα είναι συμπαίκτης με τον Νίκο Μίχαλο , ο οποίος την σεζόν 1997-98 αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό υπό τις οδηγίες του "Ντούντα". Επίσης, ο 23χρονος Ιβκοβιτς θα ανταμώσει εκ νέου και με τον Πρόδρομο Νικολαΐδη , με την οποίο είχαν συνυπάρξει την σεζόν 2014-15 στην Αγία Παρασκευή.

Ο γιος του Ντούσαν Ίβκοβιτς στον Εθνικό

Οι Ντούσαν και Πάβλε Ίβκοβιτς στις κερκίδες του ΣΕΦ

Ο Ρόμπερτ Χουγκάζ, είναι ο γιος του προπονητή του Πανιωνίου, Κρις Χουγκάζ και όπως και ο αδελφός του, Νίκος πήρε από τον πατέρα του τα μπασκετικά γονίδια.

Η ανακοίνωση του Εθνικού αναφέρει:

"Η ομάδα Μπάσκετ του Εθνικού ΟΦΠΦ ανακοινώνει την απόκτηση του Πάβλε Ίβκοβιτς. Ο νεαρός αθλητής με ύψος 2,00 μ. είναι γεννηθείς το 1995 και αγωνίζεται στις θέσεις «3» και «4». Είναι πολύ δυνατός κοντά στο καλάθι, διαθέτει καλό σουτ ενώ τη σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε με τα χρώματα της Αγ. Παρασκευής.

Τη φανέλα του Εθνικού θα φορέσει επίσης και ο Ρόμπερτ Χουγκάζ. Ο 16χρονος καλαθοσφαιριστής με ύψος 2,03 έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Πανιώνιο, Ηλυσιακό και Περιστέρι ενώ είναι και παίκτης της Εθνικής Εφήβων".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ