ΜΠΑΣΚΕΤ

Στον Ιπποκράτη οι Σκούφης και Καλαμπάκας

Στον Ιπποκράτη οι Σκούφης και Καλαμπάκας
EUROKINISSI

Ο Ιπποκράτης Κω προχώρησε σε ένα διπλό "χτύπημα", καθώς προχώρησε στην απόκτηση του Ανδρέα Σκούφη και του Δημήτρη Καλαμπάκα.

Με τα χρώματα του Ιπποκράτη θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν οι Ανδρέας Σκούφης και Δημήτρης Καλαμπάκας, καθώς η ομάδα από την Κω ανακοίνωσε την απόκτησή τους.

Ο Ανδρέας Σκούφης την σεζόν 2017-18 μέτρησε 20 συμμετοχές με τον Προμηθέα στην Basket League, είχε μέσο όρο 0,8 πόντους, 0,2 ριμπάουντ και 0,3 ασίστ και ύστερα από πέντε χρόνια επιστρέφει στην ομάδα του νησιού του. Ο Δημήτρης Καλαμπάκας από την πλευρά του προέρχεται από την Δόξα Λευκάδας, με την οποία την σεζόν που ολοκληρώθηκε, είχε μέσο όρο 9,3 πόντους, 4,1 ριμπάουντ και 1 ασίστ σε 30 συμμετοχές στην Α2.

Η ανακοίνωση του Ιπποκράτη αναφέρει

"Ο Α.Σ. Κώων Ιπποκράτης ανακοινώνει την απόκτηση των Ανδρέα Σκούφη και Δημήτρη Καλαμπάκα.

Ο Κώος Ανδρέας Σκούφης είναι 20 χρονών με ύψος 1,91μ. και τη χρονιά που πέρασε αγωνίστηκε με τη φανέλα του Προμηθέα. Ο νεαρός γκαρντ επιστρέφει στην Κω και τον Ιπποκράτη έπειτα από πέντε χρόνια.

Ο Δημήτρης Καλαμπάκας είναι γεννημένος στις 10 Αυγούστου του 1989, έχει ύψος 2,02 και αγωνίζεται ως φόργουορντ. Την αγωνιστική χρονιά που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στην Α1 με τη φανέλα της Λευκάδας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ