Στον πάγκο του Χαρίλαου Τρικούπη θα παραμείνει και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Ντίνος Καλαμπάκος, όπως έγινε επίσημα γνωστό.

Ο Χαρίλαος Τρικούπης ήταν από τις ομάδες που άφησαν θετικές εντυπώσεις στη φετινή Α2. Με ρεκόρ 17-13, κατάφερε να βρεθεί στα πλέι οφ ανόδου και η διοίκηση της ομάδας αποφάσισε να συνεχίσει τη συνεργασία της με τον Ντίνο Καλαμπάκο. Οι δύο πλευρές θα πορευτούν μαζί και τη νέα σεζόν, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος.

ADVERTISING

Η ανακοίνωση:

Ο Γ.Σ.Χαρίλαος Τρικούπης Μεσολογγίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση συνεργασίας με το προπονητή Ντίνο Καλαμπάκο για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Επίσης ανακοινώνουμε την ανανέωση συνεργασίας και με τους Ηλία Μούτσιο και Νίκο Κλάδη που θα αποτελέσουν και τη φετινή χρονιά τους άμεσους συνεργάτες του Ντίνου Καλαμπάκου στο προπονητικό επιτελείο.

ADVERTISING

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που σύσσωμο το προπονητικό επιτελείο θα είναι παρών και στη φετινή προσπάθεια της ομάδας μας στο πρωτάθλημα της Α2. Τους ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο δύσκολο δρόμο που έχουν μπροστά τους.