ΜΠΑΣΚΕΤ

Τέλος οι Γούναρης, Καλαμπάκος από τον Ιωνικό Νίκαιας

Τέλος οι Γούναρης, Καλαμπάκος από τον Ιωνικό Νίκαιας
EUROKINISSI

Δύο ημέρες μετά την πρώτη ήττα της σεζόν στην Α2 ο Ιωνικός Νίκαιας ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Μάριο Γούναρη και τον τεχνικό διευθυντή Ντίνο Καλαμπάκο.

Μία ήττα ήταν αρκετή για να επιφέρει αναταράξεις -και αλλαγές- στη Νίκαια. Δύο ημέρες μετά την ήττα από τον Ερμή Αγιάς για την 5η αγωνιστική της Α2 ο Ιωνικός ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον Μάριο Γούναρη, αναζητώντας πλέον τον διάδοχό του στον πάγκο. Πέρα από τον Γούναρη παρελθόν από τους "κυανόλευκους" αποτελεί επίσης και ο τεχνικός διευθυντής Ντίνος Καλαμπάκος, καθώς και ο ασίσταντ κόουτς Χρήστος Κουτσουμπάς.

Ο Γούναρης ανέλαβε τον Ιωνικό τον Ιανουάριο του 2017, ενώ βρισκόταν στην Β' Εθνική, αντικαθιστώντας τότε τον Γιώργο Σκαραφίγκα. Κοουτσάρισε τους Νικαιώτες 49 φορές στην Β' Εθνική (με ρεκόρ 41-8) και πέντε φορές στην Α2 (με ρεκόρ 4-1).

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ιωνικού Νίκαιας:

" Ο Ιωνικός Νικαίας - Affidea ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον προπονητή της Ανδρικής Ομάδας Μάριο Γούναρη.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Μάριο Γούναρη για τις σημαντικές επιτυχίες στις οποίες οδήγησε την Ομάδα μας στην διάρκεια της διετούς συνεργασίας μας, με κορυφαία την κατάκτηση του περσινού Πρωταθλήματος και την άνοδο στην Α2. Ευχόμαστε σε ένα μέλος της ιστορίας του Συλλόγου και ένα καλό φίλο καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Παράλληλα, ολοκληρώνεται και η συνεργασία με τον Τεχνικό Διευθυντή Ντίνο Καλαμπάκο, καθώς και με τον βοηθό προπονητή Χρήστο Κουτσουμπά. Τους ευχαριστούμε για την προσφορά τους και ευχόμαστε τα καλύτερα στο επόμενο βήμα τους".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ