ΜΠΑΣΚΕΤ

Τρομερό triple-double στην Α2 από τον 38χρονο Άγγελο Τσάμη

Τρομερό triple-double στην Α2 από τον 38χρονο Άγγελο Τσάμη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μια πραγματικά μεγάλη επίδοση έγραψε το απόγευμα του Σαββάτου (21/12) ο Άγγελος Τσάμης, στην εντός έδρας νίκη του Απόλλωνα Πάτρας επί του Ψυχικού για τη 12η αγωνιστική της Α2.

Είναι η κατηγορία στην οποία μπορείς να δεις τα πάντα. Εκτός από πραγματικά καλούς νεαρούς. Η Α2 δεν έχει ταλέντα για την επόμενη μέρα του ελληνικού μπάσκετ, έχει όμως μια ντουζίνα σπουδαίους βετεράνους που απολαμβάνουν το άθλημα και δίνουν κάθε Σάββατο δωρεάν σεμινάρια στα γήπεδα σε όλη την Ελλάδα. Ένας από αυτούς είναι ο Άγγελος Τσάμης, που δύο μήνες πριν από τα 39α γενέθλιά του, έγραψε ένα τρομερό triple-double στην εντός έδρας νίκη του Απόλλωνα Πάτρας επί του Ψυχικού για τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος .

Ο Τσάμης, που έπαιξε πέρυσι στην Αχαγιά της Γ' Εθνικής, γύρισε φέτος στην Α2 και κάνει θραύση. Απέναντι στο Ψυχικό, λοιπόν, σκόραρε 26 πόντους από 3/4 βολές, 7/16 δίποντα και 3/6 τρίποντα, μάζεψε 15 ριμπάουντ (!!!) και μοίρασε 10 ασίστ, έκλεψε δύο μπάλες και έκοψε ένα σουτ, όλα αυτά σε 35 λεπτά συμμετοχής. Ήταν το δικό του show, ήταν η δική του παράσταση, με τον Απόλλωνα να παίρνει τη νίκη 81-68 με τρομερή τέταρτη περίοδο (19-7) και να μένει μόνος στην τρίτη θέση με 21 βαθμούς (9-3), έναν λιγότερο από τον δεύτερο Διαγόρα Δρυοπιδέων και τρεις λιγότερος από τον πρωτοπόρο και αήττητο Χαρίλαο Τρικούπη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ