Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Επαναλαμβάνεται το ματς που οι διαιτητές έδωσαν δίποντο το τρίποντο από τα 7 μέτρα

Επαναλαμβάνεται το ματς που οι διαιτητές έδωσαν δίποντο το τρίποντο από τα 7 μέτρα

Η αναμέτρηση Έσπερος - Ένωση Ιλίου για την 15η αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Β' Εθνικής θα επαναληφθεί, καθώς οι διαιτητές Ουσταμπασίδης και Ζιώγας μέτρησαν για δίποντο ένα τρίποντο από τα 7 μέτρα.

Το παιχνίδι του Εσπέρου με την Ένωση Ιλίου για την 15η αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Β' Εθνικής θα επαναληφθεί λόγω κακή εφαρμογής του κανονισμού παιδιάς από τους διαιτητές Ουσταμπασίδη και Ζιώγα.

Ο Δημήτρης Τσακίρης λίγο πριν από το τέλος της αναμέτρησης ευστόχησε από τα 7 μέτρα και οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν κοντά στο να στείλουν το ματς στην παράταση. Το σουτ, όμως, μέτρησε για δύο πόντους και το σκορ αντί να γίνει 67-67, έγινε 67-66, με τους γηπεδούχους τελικά να επικρατούν με 68-66.

Οι φιλοξενούμενοι κατέθεσαν ένσταση και δικαιώθηκαν από το πρωτοβάθμιο Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΟΚ, το οποίο αποφάσισε την επανάληψη του αγώνα, ενώ έγινε γνωστό πως θα επαναληφθεί και το ματς Ένωση Ιλίου - Γλαύκος.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ αναφέρει:

"Μετά από την απόφαση του 1βάθμιου 1μελούς (7/30-01-2019) Δικαιοδοτικού Οργάνου επί ενστάσεων κακής εφαρμογής κανονισμού Παιδιάς, ο αγώνας ΠΟΚ Εσπερος - ΑΟ Ενωση Ιλίου για το Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών (1ος Όμιλος), ορίζεται η επανάληψη του να διεξαχθεί στις 17/04 και ώρα 20.00 στο κλειστό γυμναστήριο Έσπερου.

-Μετά από τις αποφάσεις του 1βάθμιου 1μελούς (4/30-01-2019) και του 2βάθμιου (1/06-03-2019) Δικαιοδοτικού Οργάνου επί ενστάσεων κακής εφαρμογής κανονισμού Παιδιάς, ο αγώνας ΑΟ Ενωση Ιλίου – ΑΟ Γλαύκος για το Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών (1ος Όμιλος), ορίζεται η επανάληψη του να διεξαχθεί στις 10/04 και ώρα 17.00 στο κλειστό γυμναστήριο Ιλίου Β’ «Γ. Κακούρης».

Δείτε το video με την επίμαχη φάση:

TAGS Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ