Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Συμβολικό το νέο λογότυπο του ΚΑΟ Κορίνθου

Συμβολικό το νέο λογότυπο του ΚΑΟ Κορίνθου

Με τον Πήγασο και την Διώρυγα της Κορίνθου στο νέο του σήμα, ο ΚΑΟΚ μπαίνει σε μια νέα εποχή εν όψει της σεζόν 2018/19 (PHOTO).

Με νέο... αέρα θα μπει στη σεζόν 2018/19 ο ΚΑΟ Κορίνθου, καθώς οι άνθρωποί του αποφάσισαν να αλλάξουν το λογότυπο της ομάδας για να κάνουν ένα βήμα προς τα εμπρός. Το παρουσίασαν μάλιστα στη σελίδα τους στο Facebook και εξήγησαν πως αποτελείται από τον Πήγασο, το μυθικό άλογο και έμβλημα της πόλης, αλλά και από την διώρυγα που όλοι έχουμε περάσει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

" Νέα χρονιά, νέο logo! Στον ΚΑΟ Κορίνθου σκεφτήκαμε πως έφτασε η στιγμή ενός βήματος μπροστά με τη δημιουργία του νέου μας logo! Μια απόφαση που έγινε σαφώς πιο εύκολη και ενδιαφέρουσα από την στιγμή που ο εμπνευστής και δημιουργός του νέου μας σήματος είναι ένας από τους πλέον καταξιωμένους καλλιτέχνες. Ο Νίκος Καρόκης ( www.nikoskarokisart.com ) φίλος της ομάδας μας και δημιουργός πολλών έργων όπως το σήμα για τα 100 χρόνια του Παναθηναϊκού ή το logo για το τουρνουά προς τιμήν του Δημήτρη Διαμαντίδη, συνέθεσε στο νέο μας logo τόσο τον Πήγασο, το μυθικό άλογο και έμβλημα της πόλης μας όσο και τον Ισθμό της Κορίνθου, παγκόσμιο σήμα κατατεθέν!

«Οι φιλίες που δημιουργούνται μέσα από τον αθλητισμό και δη το μπάσκετ μπορούν να φέρουν τέτοια αποτελέσματα…Τιμή μου που μου εμπιστευτήκατε το σήμα της ομάδας σας» θα πει ο σπουδαίος δημιουργός!
Το αποτέλεσμα που σήμερα σας παρουσιάζουμε είναι άκρως εντυπωσιακό! Εφ εξής θα συνοδεύει την ομάδα μας στο «ταξίδι» που κάνει για δεύτερη χρονιά στα γήπεδα της Β’ Εθνικής κατηγορίας, δίνοντας της «φτερά» ανανέωσης, δημιουργίας και καταξίωσης! Και σ αυτό το ταξίδι, σας θέλουμε όλους
".

Συμβολικό το νέο λογότυπο του ΚΑΟ Κορίνθου
TAGS Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ