Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Βιονικός Δέσπος, ο μοναδικός που συνεχίζει από την Εθνική Εφήβων του '95

Βιονικός Δέσπος, ο μοναδικός που συνεχίζει από την Εθνική Εφήβων του '95

Είναι 42 ετών, βαδίζει προς τα 43, αλλά είναι και ο μοναδικός που έχει "επιβιώσει" στα εθνικά πρωταθλήματα από την παγκόσμια Εθνική Εφήβων του 1995. Ο Δημήτρης Δέσπος πήρε μεταγραφή.

Βαδίζει προς τα 43, αλλά δεν το βάζει κάτω. Και γιατί να το βάλει κάτω, όταν η φυσική του κατάσταση τρομάζει ακόμη και 25χρονους αθλητές του κορυφαίου επιπέδου; Ο Δημήτρης Δέσπος συνεχίζει να παίζει μπάσκετ σε καλό επίπεδο και τη σεζόν 2018/19 θα φορά τη φανέλα του Γυμναστικού Συλλόγου Φαρσάλων που θα συμμετάσχουν στη Β' Εθνική.

Ο ύψους 2μ.10 center είναι ο μοναδικός που παραμένει στα εθνικά πρωταθλήματα από την Εθνική Εφήβων που είχε κατακτήσει το παγκόσμιο πρωτάθλημα το 1995 στο ΟΑΚΑ, καθώς οι υπόλοιποι (Κακιούζης, Καλαϊτζής, Καράγκουτης, Μπαρλάς, Παπανικολάου, Ρεντζιάς, Σούλης, Χατζής, Τσιριγωτάκης, Καμαριώτης, Παπαδάτος) είτε αγωνίζονται σε ερασιτεχνικό επίπεδο, είτε έχουν κρεμάσει τα παπούτσια τους εδώ και πολλά χρόνια.

Ο Δέσπος έχει αγωνιστεί κατά σειρά στον Γυμναστικό Σύλλογο Λάρισας, τον ΠΑΟΚ, επέστρεψε στον ΓΣΛ τη σεζόν 1999/00, συνέχισε στη ΜΕΝΤ, έπαιξε σε Μακεδονικό, Μαρούσι, ΜΕΝΤ, Περιστέρι, Ηρακλή, ΑΕΚ, ενώ από το 2014 έπαιζε στη Θεσσαλονίκη με τη φανέλα του 'Γηραιού".

TAGS Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ