ΕΣΑΚΕ

Επίπληξη σε Δουβή, πρόστιμα σε Παναθηναϊκό και Περιστέρι Βίκος Cola

Επίπληξη σε Δουβή, πρόστιμα σε Παναθηναϊκό και Περιστέρι Βίκος Cola
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ποινή έγγραφης αυστηρής επίπληξης για ανάρμοστη συμπεριφορά κατά των διαιτητών του πρώτου αγώνα της σειράς ΑΕΚ - Προμηθέα επιβλήθηκε στον αντιπρόεδρο της Ένωσης, Σταύρο Δουβή.

Ενώπιον του Αθλητικού Δικαστή του ΕΣΑΚΕ απολογήθηκε σήμερα (31/05) ο Σταύρος Δουβής. Ο αντιπρόεδρος της ΑΕΚ κλήθηκε σε απολογία καθώς στο φύλλο αγώνα της πρώτης αναμέτρησης με τον Προμηθέα αναφέρεται φραστική επίθεση σε έναν από τους διαιτητές. Λίγο αργότερα έγινε γνωστή η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή, ενώ επιβλήθηκαν και μικρά χρηματικά στον Παναθηναϊκό και το Περιστέρι Βίκος Cola.

Αναλυτικά:

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Επιβάλλεται στην ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΚΑΕ για επεισόδια μέσα στο γήπεδο αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο (πυρσοί στην εξέδρα) κατά την διάρκεια του αγώνα, χρηματικό πρόστιμο χιλίων (1.000,00) ευρώ, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την KAE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ της 29-5-2019.

ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ

Επιβάλλεται στην ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ για επεισόδια μέσα στο γήπεδο αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο (καπνογόνο στην εξέδρα) κατά την διάρκεια του αγώνα, χρηματικό πρόστιμο χιλίων (1.000,00) ευρώ, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΚΑΕ της 29-5-2019.

ΑΕΚ

Επιβάλλεται στον Σταύρο Δουβή Αντιπρόεδρο της ΑΕΚ ΚΑΕ, για ανάρμοστη συμπεριφορά κατά των διαιτητών του αγώνα η ποινή της έγγραφης αυστηρής επίπληξης με παράλληλη ανακοίνωση στον Τύπο, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος ΑΕΚ – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ της 29-5-2019.

TAGS ΕΣΑΚΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ