ΕΣΑΚΕ

ΕΣΑΚΕ: Δημιούργησε Υγειονομική Επιτροπή λόγω του κορονοϊού

BASKET LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ / ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΕΣΑΚΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ / ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΕΣΑΚΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε την συγκρότηση Υγειονομικής Επιτροπής. Αναμένεται συνάντηση με τους γιατρούς των ομάδων.

Ο ΕΣΑΚΕ αποφάσισε να πάρει μέτρα λόγω του κορονοϊού. Όπως λοιπόν ανακοίνωσε, δημιουργήθηκε Υγειονομική Επιτροπή προκειμένου να ξεκινήσει η συζήτηση για το ιατρικό πρωτόκολλο που θα πρέπει να ακολουθηθεί ενόψει της σεζόν 2020/21 της EKO Basket League λόγω της πανδημίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

" Ο ΕΣΑΚΕ ανακοινώνει την δημιουργία Υγειονομικής Επιτροπής με επικεφαλής ιατρούς τους κ.κ. Οδυσσέα Παξινό, Παναγιώτη Γρηγορόπουλο.

Οι επικεφαλής ιατροί θα συντονίσουν την πρώτη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 9 Ιουλίου και ώρα 17.00 στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ με την συμμετοχή των ιατρών των ΚΑΕ και θέμα την κατάρτιση του υγειονομικού πρωτοκόλλου για τον COVID 19, εν όψει της έναρξης του Πρωταθλήματος της EKO Basket League της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021".

TAGS ΕΣΑΚΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ